Mit csináljak, ha lány létemre undorodok a lány munkatársaimtól? 19-20 körüli, amúgy gyönyörű lányok mindenkivel szexelnek.
Egyszerűen hányingerem van ettől, meg a csúnya, primitív beszélgetéseiktől. Még a csúnya főnökök is dugják őket, akik úgy néznek ki, mint smeagol. WTF?! Ennyire féltik a szaros, nettó 150 ezres melójukat? Ennyire nincs méltóságuk?
Egy tárgyak, akikbe beleürítenek a férfiak, vagy zsebkendők értékének a szintjén vannak, amibe beleereszti valaki a cuccost és dobja a kukába.
Értem én, hogy egy érettségit igénylő melónál olyan munkatársaim is lesznek, amilyenek... na de akkor is, ez undorító.
1 évet kihagytam érettségi és egyetem közt, mert emelten is meg akarom írni a matekot, plusz felsőfokú nyelvvizsgafelkészítőre járok.
Máshol is ilyenek a lányok? Vagy csak én fogtam így ki?
Miből gondolod, hogy egy diplomás csaj nem lenne ilyen? :DD
Ne egy darab papír alapján rendszerezd a nőket, mert ez elég demagóg felfogás.
Mondjuk a kérdést én se értem, elfikázod a kollégákat mekkora ribizlik, aztán betolsz egy kis infót hogy te mekkora jó vagy már, epic logic 😂
Hát én nem vagyok ilyen, és még sok értelmes kiscsaj létezik.
De sajnos tényleg sok riherongy van!
# 4
Én meg a válaszodat sem értem, hogy látsz összefüggést olyan dolgok közt, amiknek semmi köze egymáshoz. A kérdező írta, hogy még nem felvételizett, azért dolgozik ezen a helyen. Mit nem értesz?
Bár az emojik alapján lehetsz 17 éves, szóval elnézem.
"Minek foglalkozol velük? "
Mert a munkatársaim? Mondjuk a pletykálkodás az egyik kedvenc tevékenységük, szóval ők is foglalkoznak velem, nem kell sajnálni szegénykéket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!