Mit csináljak, ha lány létemre undorodok a lány munkatársaimtól? 19-20 körüli, amúgy gyönyörű lányok mindenkivel szexelnek.
Egyszerűen hányingerem van ettől, meg a csúnya, primitív beszélgetéseiktől. Még a csúnya főnökök is dugják őket, akik úgy néznek ki, mint smeagol. WTF?! Ennyire féltik a szaros, nettó 150 ezres melójukat? Ennyire nincs méltóságuk?
Egy tárgyak, akikbe beleürítenek a férfiak, vagy zsebkendők értékének a szintjén vannak, amibe beleereszti valaki a cuccost és dobja a kukába.
Értem én, hogy egy érettségit igénylő melónál olyan munkatársaim is lesznek, amilyenek... na de akkor is, ez undorító.
1 évet kihagytam érettségi és egyetem közt, mert emelten is meg akarom írni a matekot, plusz felsőfokú nyelvvizsgafelkészítőre járok.
Máshol is ilyenek a lányok? Vagy csak én fogtam így ki?
"A férfiakban manapság több tartás van, mint a nőkben."
Egymással dugnak? Nem, hanem a férfi főnökökkel. Akkor miről beszélsz? Ráadásul ők az undorítóbbak, mert kihasználják a "hatalmukat".
#7 válaszolónak
A kérdező célzott arra ezzel a mondatával, hogy a diplomával nem rendelkezők között gyakrabban előfordul ez a fajta viselkedés.
" Értem én, hogy egy érettségit igénylő melónál olyan munkatársaim is lesznek, amilyenek... na de akkor is, ez undorító."
Gondolom a 4-es válaszoló erre reflektált.
"Még a csúnya főnökök is dugják őket, akik úgy néznek ki, mint smeagol"
Mert ha valaki csúnya kevesebb joga van szexhez?
És az ilyenekből lesznek diplomások...
"diplomával nem rendelkezők között gyakrabban előfordul ez a fajta viselkedés"
És? Igaza van. A műkörmös, szolis ringyó nem a Morgan Stanley-nél fog pénzügyeket elemezni vagy szoftvert fejleszteni, Marketing asszisztensként dolgozni stb. stb., hanem valami bótba' vagy bevásárlóközpontba játssza a pitsáját az esetek többségében vagy hoszteszkedik valahol.
Kivételek mindig vannak mindkét oldalon, ezt senki sem vitatta.
Pedig valamiért csak irigy vagy rájuk ,ha ennyire kihoznak a sodrodból.Talán ronda vagy mint a bűn?
Amúgy én az ilyenekkel egyszerűen nem foglalkozom.Nem dühít ,nem idegesít.Ilyen mindig volt és lesz ,üdv a való életben.Ez a riherongyozás és egyebek meg végtelenül gyerekes mellesleg.
"Mert ha valaki csúnya kevesebb joga van szexhez?"
Senki sem mondta, hogy nincs joga hozzá. Csak az a baj, hogy azok a lányok bottal nem piszkálnák, ha nem vezető lenne.
Nem kell kiforgatni a szavaimat.
#7 a válaszom, a szövegértelmezésben jártasaknak szólt, szóval elnézem neked ezt a kis értetlenséget.
A #13 meg pont telibe trafálta a lényeget.
Kihánynám a belem, ha megtenném. Aztán öngyilkos lennék szégyenemben.
Nem dühít, egyszerűen szomorú vagyok, hogy miért teszik ezt magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!