Mit csináljak, ha lány létemre undorodok a lány munkatársaimtól? 19-20 körüli, amúgy gyönyörű lányok mindenkivel szexelnek.
Egyszerűen hányingerem van ettől, meg a csúnya, primitív beszélgetéseiktől. Még a csúnya főnökök is dugják őket, akik úgy néznek ki, mint smeagol. WTF?! Ennyire féltik a szaros, nettó 150 ezres melójukat? Ennyire nincs méltóságuk?
Egy tárgyak, akikbe beleürítenek a férfiak, vagy zsebkendők értékének a szintjén vannak, amibe beleereszti valaki a cuccost és dobja a kukába.
Értem én, hogy egy érettségit igénylő melónál olyan munkatársaim is lesznek, amilyenek... na de akkor is, ez undorító.
1 évet kihagytam érettségi és egyetem közt, mert emelten is meg akarom írni a matekot, plusz felsőfokú nyelvvizsgafelkészítőre járok.
Máshol is ilyenek a lányok? Vagy csak én fogtam így ki?
Hát akkor szerencséd volt, pedig itt tényleg ez megy. Nem fogom a lányok facebookjait végiglinkelni, hogy igazoljam magam, na meg abból amúgy sem derülne ki, hogy kikkel dugtak.
Egyébként sok vidékről vagy erdélyből felköltözött lány is volt már itt, de azt már nem írtam, mert megint az lenne, hogy diszkriminálok.
# 21
Vagy csak senki sem kötötte az orrodra a dolgokat.
"Mit csináljak, ha lány létemre undorodok a lány munkatársaimtól? 19-20 körüli, amúgy gyönyörű lányok mindenkivel szexelnek."
Há' most semmit. Majd olyan 15-20 év múlva - harmincöt-negyvenes szingliként - kezdhetsz rájuk irigykedni.
"Majd olyan 15-20 év múlva - harmincöt-negyvenes szingliként - kezdhetsz rájuk irigykedni."
Inkább ezek a lányok lesznek 35-40 évesen is még egyedül, 10 macskával. A normális lányok meg férjhez mennek, és gyerekeik lesznek. A gyk-s kis szűzfiúk mintha valami alternatív univerzumból jönnének, mondjuk a 4 fal közt mit is tudhatnátok a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!