Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Melyik nőt választanátok inkább? A gyönyörű, de ostoba, vagy a kevésbbé szép, de intelligens?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre2016. nov. 26. 14:57
1/15 anonim válasza:
Olyat, akit szeretni tudok és ő is tud viszont szeretni.
2/15 anonim válasza:
Te csak a két végletet ismered?
Akkor még van két lehetőség:
szép és okos, buta és csúnya!
Egyébként én szép is vagyok és intelligens is, és van pasim, na akkor most mi a helyzet?
4/15 anonim válasza:
Az 1. válaszoló megmondta. Nálam attól függ,hogy mit takar a kevésbé szép, másnak kevésbé szép, az nekem lehet,hogy tetszene. Gyönyörű de ostobával nem hinném,hogy tudnék mit kezdeni hosszú távon a szexen kívül, annak meg semmi értelmét nem látnám, hogy csak azért kössem le magam valaki mellett mert csupán jól néz ki, de más egyéb jó tulajdonsága nincs.
5/15 anonim válasza:
Ha a "kevésbé szép", nem a visszataszító külsőt jelenti, hanem inkább az átlagosat, akkor az intelligenset választanám. De elég felületes a kérdés.
6/15 anonim válasza:
2-esnek is igaza van, vannak szép és okos csajok, és buta-csúnyák is. Nem a külső határozza meg az intelligenciát, műveltséget, de ezt felesleges volt leírnom, mert ezzel mindenki tisztában van.
7/15 anonim válasza:
Az "intelligens" pontosan mit is jelent? Azt, hogy minden szavam mögé belekombinálja, hogy végső soron megcsalom? Vagy hogy minden mondatomat ügyesen, furfangosan kicsavarja? Ebből az "intelligenciából" inkább nem kérek, úgyhogy a gyönyörű-ostoba kombinációt választom.
9/15 anonim válasza:
Ha csak ezt a kettő szempontot nézem, akkor egyertelműen a gyönyörű, de ostobát választanám.
10/15 anonim válasza:
Gyönyörű de ostobát választanám mert annyira ostoba, hogy nem tudna kisemmizni engemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!