Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sok női miért olyan kényes a...

Sok női miért olyan kényes a légkondira?

Figyelt kérdés

Munkahelyen nők férfiak dolgoznak vegyesen az irodában.

Én eleve nem értek ezzel egyet, több kisebb iroda kellene.

A légkondi állandó vitatéma.A többség a klímára szavaz, viszont van pár nő, akik állandóan hisztiznek miatta.

Ebből adódóan, a klíma távirányítóját mindig el kell dugni,mert a lányok kikapcsolják.

Inkább grillcsirkéset játszanak, de ne menjen az a szörnyű klíma.

Pár nőknek erről az a véleménye, hogy "a modern férfiak kényesek,katonaság kellene nekik, igazi férfiak kellenének".

Van benne igazság, de ehhez igazi nők is kellenének, nem pedig ezek sárkányok, amikké a nők változnak vagy változni akarnak.

Sok esetben, szerintem divat is fújni a klímára.

Amikor például egy projektet nézünk meg és kocsiba ülünk, mindig lereteszelem a hátsó ablakokat,nehogy klíma mellett elkezdjék húzkodni.

2017. júl. 9. 19:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Volt munkahelyem, ahol sikerült rendesen használni, rendszeresen volt karbantartás (nem csak ilyen évente 1-szer kicsit megpiszkálták, és jó lesz az úgy, ott tényleg komolyan vették), rendesen be lehetett állítani a hőfokot, a levegőáramlást, és erre mindenki figyelt is, a fázós kollégák felől el lehetett terelni a légáramlást, így rájuk nem ment telibe. Ott nem is volt vele problémám, de úgy tapasztaltam, a legtöbb helyen nem ez van, és nekem is ott lett belőle egészségügyi problémám, ahol idiótán használták (pár hét után nem bírtam emelni a végtagjaimat, mint hogyha nehéz súlyzókkal mászkáltam volna).
2017. júl. 10. 21:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Könnyen beszélsz, mert Te nem érzed a hátrányait. Édesanyám csendben szenvedett a klíma miatt, amiből az következett, hogy sokízületi gyulladása lett, és ez már halála napjáig vele is marad. Szerinted megérte? Az, hogy meleged van, többféleképpen orvosolható, viszont a krónikussá vált tünetek nem.
2017. júl. 11. 18:14
 23/23 anonim ***** válasza:
52%
Miért nem csináljátok azt, hogy megbeszélitek, hogy na most nyomassuk a légkondit, szóltok azoknak, akik nem bírják, azok kimennek pár percre és amikor visszajönnek, lekapcsoljátok? És ezt napjában többször. Megbeszélni esetleg luxus a dolgokat? Rögtön a vita?
2017. júl. 12. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!