Megérthető szerintetek, hogy feladtam vagy kényes vagyok?
Nem vagy kényes. Ha nem muszáj, miért kéne ezt elviselned. Egy ilyen "csapat", közösség nem normális.
Ha van rá lehetőséged és találsz munkát, akkor válts. Az ember a napja nagy részét a munkahelyén tölti el, ezért nagyon nem mindegy, hogy ott milyenek a körülmények. Az okés, hogy sokat kell dolgozni, de legalább ne piszkálják az embert és ne akarjanak direkt keresztbe tenni.
Nincs annal borzalmasabb mint naponta,ugy ebredni ,hogy mar megint be kell menni egy olyan helyre dolgozni amit nem szeretsz!
Erre az egeszseged fog ra menni!
En 56-evesen valtottam es nem bantam meg.!
Sok sikert!
Felmondtál már?
Én a helyedben ezeket az érveket elmondtam volna a vezetőségben amikor felmondok.
nekem is volt ilyen munkahelyem, engem a fizetés ott tartott.
úgy voltam vele, hogy beveszem a magnéziumot, elviselem a 8 órát aztán nem foglalkozom velük utána.
de sok évig én sem bírtam volna ott.
megszünt a cég
fontos. de manapság nem nagyon lehet válogatni.
szerintem fontolóra kellett volna venned a főnököd figyelmeztetését. tanulságos.
nagyon egyszerű. hosszútávon el tudod ezt viselni v. sem?
szerintem ne a családra, hanem magadra hallgass, és dönts.
utolsó.
és mi lenne, ha kiállnál magadért?
ha megmondanád a magadét?
legalább mepgróbáltad és nem szó nélkül mentél el..
szerintem ha kicsit bekeményítenél és azt látnák, hogy nem vagy betojva, lehet, hogy változna valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!