A nők közül miért kerül ki több olyan ember, aki kényes a klímára?
Egy légterű irodában 7-en vagyunk, ebből 3 nő.
Mindegyikük kényes a klímára, pedig huszonévesek,illetve az egyikük 33.
Kiszárad a hajam, kiszárad a szemem,nem bírom a szellőt,lejön a sminkem...blabla
Hozzá kell tennem, nem maximális fordulaton ,18 fokra állítva megy.Hanem, kellemes legyezéssel és 23 fokon.
Amikor kimegyünk kávézni, a többi férfi kollégával, lekapcsolják és eldugják a távirányítót.De, aztán, a kollégám már viszi magával mindenhova,nehogy a nők megtalálják és elállítsák.
Én, meg a hőséget nem bírom.Tetőtéren van az iroda, a 4. emelet felett.Eléggé bemelegedne,hogyha hagynánk.
Ezek meg inkább izzadnának.
Az előző munkahelyemen is voltak ilyen nő kollégák, de ők legalább nem nyávogtak ennyit.
Amikor ismerősöket,barátokat viszek autóval és megy benne a légkondi, ott is mindig lesz valaki, jellemzően nő, aki leakarja kapcsoltatni.
Én azt szoktam csinálni,hogyha nők is utaznak velem, hogy az autón letiltatom az ablakemelést úgy,hogy csak a sofőr tudja mozgatni az ablakokat.
Nekem ne húzogassa senki az ablakot, egyrészt modern autóban nem kell nyitogatni, mert van benne légkondi.Másrészt, utálom ha bejönnek a darazsak vagy egyéb állatok.
Érdekes módon, a férfiak közül alig vannak, akik a klíma miatt rikácsolnak.
Szebben is fel lehetett volna tenni a kérdést.
Én gyűlölöm a meleget. Legszívesebben 15 fok felett kómába esnék. Gyűlölök izzadni. Érdekes, nekem a sminkem pont akkor megy tönkre, ha izzad a fejem.
A légkondit preferálom, ha előtte nem izzadtam meg. Ha megizzadtam, ventilátor, hogy "megszáradjak".
De pl itthon csak ilyen erős ventilátorom van, és este fújom magam vele, meglepő módon tényleg kiszárítja a szemem, és minden egyes nyáron arcüreggyulladást kapok miatta.
Soha nem fázom.
Hát nem tudom, édesanyád mit gondol erről a témáról?
Ő szokott rikácsolni?
Szerintem kicsit ki lett cifrázva a kérdés ugyanis a klímától sem a sminkünk sem a hajunk nem negy tönkre szóval ezt már te raktad hozzá.
Képzeld a nők többsége állandóan felfázik ami véres vizelettel,kibirhatatlan csípő érzéssel,fájdalmas vizeléssel jár napokig.
Én a ventillátortól is felfázok ezt képzeld el.
Ebben is szerencsétek van nektek férfiak hogy nem fáztok fel najó 1000ből 1 férfi aki igen.
Ennyire egyszerű a magyarázat nem kényeskedésről meg hisztiről van szó fogalnatok nincs milyeb érzés felfázni.
4#
Az iroda többsége "klímapárti".
A többség szívjon,izzadjon mert másik pár ember attól fél,hogy kiszárad a bőre?
Betegséget meg azért kaptál, mert rosszul volt tisztítva.
Nálunk, minden évben jönnek szerelők, szétszedik kipucolják az egészet, még a külső egységet is.
Beteg még sohasem lett tőle senki.
A légkondi alap dolog, olyan, mint a fűtés.
Ezt már én is megtapasztaltam. Hasonló irodában dolgozom, mint te, 4 női és 5 férfi kollégával. Engem annyira nem zavar a meleg, így az sem ha lekapcsolják a légkondit.
A logikát viszont még nem sikerült megfejtenem. Nyáron mikor süt a nap, légkondi nélkül simán felmegy 35°C-ra a hőmérséklet és a csapatban szinte mindenki izzadós. A nap közepe fele már sorra járkálnak ki az előtérbe az elviselhetetlen szagok miatt, látni lehet az arcukon a szenvedést. Hogy ez miért jobb, mintha menne a légkondi, azt nem tudom, de valahogy úgy sejtem hogy sohasem fogom tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!