A nők közül miért kerül ki több olyan ember, aki kényes a klímára?
Egy légterű irodában 7-en vagyunk, ebből 3 nő.
Mindegyikük kényes a klímára, pedig huszonévesek,illetve az egyikük 33.
Kiszárad a hajam, kiszárad a szemem,nem bírom a szellőt,lejön a sminkem...blabla
Hozzá kell tennem, nem maximális fordulaton ,18 fokra állítva megy.Hanem, kellemes legyezéssel és 23 fokon.
Amikor kimegyünk kávézni, a többi férfi kollégával, lekapcsolják és eldugják a távirányítót.De, aztán, a kollégám már viszi magával mindenhova,nehogy a nők megtalálják és elállítsák.
Én, meg a hőséget nem bírom.Tetőtéren van az iroda, a 4. emelet felett.Eléggé bemelegedne,hogyha hagynánk.
Ezek meg inkább izzadnának.
Az előző munkahelyemen is voltak ilyen nő kollégák, de ők legalább nem nyávogtak ennyit.
Amikor ismerősöket,barátokat viszek autóval és megy benne a légkondi, ott is mindig lesz valaki, jellemzően nő, aki leakarja kapcsoltatni.
Én azt szoktam csinálni,hogyha nők is utaznak velem, hogy az autón letiltatom az ablakemelést úgy,hogy csak a sofőr tudja mozgatni az ablakokat.
Nekem ne húzogassa senki az ablakot, egyrészt modern autóban nem kell nyitogatni, mert van benne légkondi.Másrészt, utálom ha bejönnek a darazsak vagy egyéb állatok.
Érdekes módon, a férfiak közül alig vannak, akik a klíma miatt rikácsolnak.
"Nagy genyó vagy kisfiam, hogy nem tudsz alkalmazkodni a gyengébbik nemhez."
Nincs gyengébbik nem, egyenlőség van.
Van gyengébbik nem!
A klíma kapcsán pont erről beszélünk,hogy ők érzékenyebbek még korunk vívmányira is.
Az meg azt jelenti, hogy a férfiak dolga LENNE az alkalmazkodás!
Ha az én rokonom/nőm köztetek lenne nem rejtenéd el a klímatávirányítót, elhiszed?
Gyere le az egekből kicsit a talajra és megszokod, hogy nyáron meleg van.
13#
Nincs gyengébbik nem.
Mi meg a melegre vagyunk érzékenyek,legalábbis én.
Vannak férfiak meg nők és nem lovagok meg királynők.Ez a 21. század.
Nem hiszem el,akkor is ellenne dugva a klímakapcsoló.Lehet munkahelyet váltani és kimenni aszfaltozni 40 fokban a közutasoknál, aki szereti a meleget, menjen.
14.
Minek nyissuk ki az ablakot?A huzat nem hűt semmit, mellesleg pont a huzat, ami kiszárítja a szemet.A huzattól nem lesz hidegebb a levegő.
Egyedül csak a légkondi berendezés tudja hidegebbé tenni a benti hőmérsékletet.
Egy tetőtéri iroda rosszabb, mint egy panel.
Jó érzés lehet ilyen okos emberként..
Ha nem aszfaltoznak akkor meg szétrázza a gyenge kis tökeidet az a pár kátyú.
De erre nem kerül sor mert te vagy a wow aki jól helyezkedett.
Tudod mit? Irány Finnország, jobb a klíma, jobb a fizu meg onnan csak egy köpés szibéria ha még ott is utolérne a global warming
Én megértelek kérdező, nekem is elegem van a sok kényeskedő picsuszból. Basszus milliókért van felszerelve karbantartva a klíma és mindez minek? Hogy ki legyen kapcsolva! Mert egyik másik kényes rá és nyavalyog. Bezzeg télen ezerrel megy a fűtés ha valaki szellőzni akar megy a pampogás. Akkor miért nem fizettetik ki velük a klímarendszer árát ha miattuk kihasználatlanul áll?
Kellene egy külön szoba azoknak akik nem akarnak 30 fokban tikkadni izzadni egész nap , meg azoknak akik imádnak izzadni és napi 8 órát szaunázni. Igazából ez főnöki döntés kérdése lenne, voltam már olyan helyen ahol szépen beállították 21 fokra a termosztátot egész évre,fűtés hűtés egy szerkezet vezérelte , és aki kínlódott és ment panaszkodni ,annak mondták hogy ha fázik vegyen fel kabátot.
18 téves!
A nők pl arányaiban tovább bírnak télen jeges vízben úszni mert jobb a hőszabályzásuk.
Nem tisztázott miért de tény.
Jó dolog ha a távirányítót magatoknál tartjátok 😃
Esetleg beállíthatnátok, hogy rátok essen a hűvös levegő (ha szimplán beállításokkal nem megy, akkor valami tákolt szélcsatorna segítségével), és semmiképp se közvetlenül érkezzen, hanem a plafon vonalában, a legmelegebb levegőt hűtse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!