Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sok női miért olyan kényes a...

Sok női miért olyan kényes a légkondira?

Figyelt kérdés

Munkahelyen nők férfiak dolgoznak vegyesen az irodában.

Én eleve nem értek ezzel egyet, több kisebb iroda kellene.

A légkondi állandó vitatéma.A többség a klímára szavaz, viszont van pár nő, akik állandóan hisztiznek miatta.

Ebből adódóan, a klíma távirányítóját mindig el kell dugni,mert a lányok kikapcsolják.

Inkább grillcsirkéset játszanak, de ne menjen az a szörnyű klíma.

Pár nőknek erről az a véleménye, hogy "a modern férfiak kényesek,katonaság kellene nekik, igazi férfiak kellenének".

Van benne igazság, de ehhez igazi nők is kellenének, nem pedig ezek sárkányok, amikké a nők változnak vagy változni akarnak.

Sok esetben, szerintem divat is fújni a klímára.

Amikor például egy projektet nézünk meg és kocsiba ülünk, mindig lereteszelem a hátsó ablakokat,nehogy klíma mellett elkezdjék húzkodni.

2017. júl. 9. 19:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos mértékig oké, de nagyon könnyű megfázni mellette, huzatot kapni, van, akinek begyullad a szeme, füle miatta, huzatot kap a nyaka, dereka, ha rá megy a hideg. Sok oka van.
2017. júl. 9. 19:48
 2/23 A kérdező kommentje:

1#

Direkt úgy van beállítva,hogy senkire ne menjen közvetlenül.Mellesleg ez a plafonba van beépítve, nem is fali.

Továbbá, alacsony fordulatszámon megy, nincs huzat.De, így is hisztiznek a lányok.

2017. júl. 9. 19:54
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyum vmelyik évben egész nyáron beteg volt a kocsi klímájától így ő utálja.

Én meg azért,mert én is fáztam már meg tőle. Illetve ugyan azt a poshadt levegőt fújja vissza. Így egy idő után már a rossz levegőtől konkrétan hányingerem lesz.

Igen inkább én is megsülök,mint sem beteg legyek és akkor meg kiessek a melóból.

Nem csak a nők érzékenyek erre van pár haverom akik férfi létükre utálják a klímát.

Valaki szereti vki nem,ennyi.

Alapesetben pedig érdemes lenne megfelelő hőfokra állítani,mert sok helyen túl hidegre állítják.

2017. júl. 9. 19:54
 4/23 anonim ***** válasza:
40%
én inkább tüsszögök, mint hogy megkelljen sülnöm...
2017. júl. 9. 19:57
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

Sokszor az a probléma, hogy nem megfelelően van beállítva, vagy rosszul használják. Nekem egyszer azért lett ízületi gyulladásom, mert a munkahelyen, ahol akkor dolgoztam, félóránként ki-be kapcsolgatták a légkondin vitázó kollégák, én meg táppénzre kerültem.

Vannak tipikus "jegesmedvék", akik túlhűtik a helyiséget a kinti hőmérséklethez képest. Van, ahol nem figyelnek oda a klíma rendes karbantartására. Vannak, akik légkondi mellett is nyitnak ablakot, amit nem kellene.

Mellesleg nekem volt férfikollégám is, aki megfázott a klímától, mivel egy "jegesmedve" kolléga, akivel egy légtérben dolgozott, túl alacsonyra vette a hőmérsékletet.

A többi provokatív kifejtésedre nem kívánok reagálni, mert nem tartozik a klíma-témához.

2017. júl. 9. 19:57
 6/23 anonim válasza:
100%
én megfáztam tőle, erős klímától (múltkor már a bkv buszon is) megfájdul a fejem...
2017. júl. 9. 19:58
 7/23 anonim ***** válasza:

Mielőtt válaszoltok nézzétek meg!

Egyszer már elmagyaráztuk.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8641..

2017. júl. 9. 19:59
 8/23 anonim ***** válasza:
69%
Én például azért vagyok ilyen hisztis elviselhetetlen kiirtandó p'csa a kondi miatt, mert egyszer egy vadiúj munkahelyen megbetegedtem miatta, konkrétan 2 hétig megszólalni sem bírtam, 3 hétig beteg voltam próbaidő alatt. SOHA nem voltam még 1 hétnél tovább beteg, de ez annyira kikészített, hogy semmit sem tehettem. Utána még kb. 3 évig voltak köhögőrohamaim. Igaz, egy pasi egy kis megfázásba belehal, de nekem mindenesetre a k....rva anyámat, amiért ilyen hisztis ri...bi vagyok aki ezek ellenére nem szeretem a légkondit.
2017. júl. 9. 20:01
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Sok pasi miért hal bele ha egy kis náthát kap?
2017. júl. 9. 20:02
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Eldugjátok a távirányítót? Ez aztán nem gyerekes, tényleg.
2017. júl. 9. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!