Eléggé kényes téma, de pl koleszban mennyire zavaró, hogy idegeneket vagy kénytelen beengedni az intim szférádba?
Nekem egyedül a wc-zés lenne kellemetlen.
Szóval mégha esetleg úgy is jönne, hogy látna meztelenül, függetlenül, hogy férfi vagy nő (mondjuk nőnek jobban örülnék :D ), az se gáz.
De ha beüt egy hasmenés és épp wc-zek, na az szörnyen kellemetlen lenne !
Eleinte zavaró, utána meg lehet szokni. Én mindig is magamnak való voltam és utáltam az embereket, viszont muszáj volt kollégiumba költöznöm. Az első egy hónap kikészítette az idegeimet, mert sajnos nem vagyok jó a szociális interakciókban, mindent szó szerint értelmezek és ha valakivel megismerkedek, akkor hosszú ideig tart megtanulnom értelmezni az arckifejezései mögött lévő szándékokat, hogy pl. ironizál-e vagy utal-e valamire. Egy emberrel is probléma ez, a koliban meg ott volt hirtelen 100...de még én is megszoktam, igaz segítséggel (éljen az egyetem mentálhigiénés csoportja).
Egy tök átlagos, normális fiatalnak szerintem nem nehéz megszokni, legalábbis a többieken ezt láttam. Eleinte zavaró, hogy zaj van éjszaka, hogy nem mindenki ugyanakkor kel vagy fekszik, hogy valakinek más jelent a tisztaság, mint neked de ha én megszoktam, akkor hidd el, bárki megszokja :D (Ja és a wc nálunk a folyosón volt).
Az egyetlen dolog, amin nem tudtam túllépni, hogy soha egyetlen szobatársam sem szeretett takarítani, én meg kb. sterilizálok mindent. Szóval takarítottam utánuk, mert nem akartam belefulladni más mocskába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!