Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hisztis és kényes vagyok?

Hisztis és kényes vagyok?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim parasztok és tiszteletlen gyökerek. 15 éves korosztály vagyunk és én inkább beszélgetek/lógok a 30-as tanárokkal, mint a velem egykorúakkal.

Velem van a baj, vagy ezek a parasztok mindenhol tűrhetetlenek lennének?

(A paraszt mellékesen a természetükre utal, nem a mezőgazdaságban dolgozó tisztességes munkásra...)

2015. nov. 24. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt ennyiből nem lehet megmondnai, rádásul olyan kényes korban vagy, amikor a legtöbb ember "hisztis és kényes". :)

Ha te a nálad jóval korosabb embereket kereseed, az vagy azért van, mert sokkal érettebb vagy belül, mint a veled egykorúak, vagy azért, mert nagyon okos vagy; vagy pedig azért, mert nagyon erős szülőproblémáid vannak (apa- anyahiány). Lehet mind egyerre is. :)

2015. nov. 24. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a felsoroltak közül az érettségem és a tudásom kiemelkedő.. :) Valószínűleg ezek az okok. Mégegyszer köszi! :)
2015. nov. 24. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. :)
2015. nov. 24. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg a beképzeltséged is kiemelkedő. Lehet hogy másokat bunkó parasztnak látsz, de te sem vagy egy művelt ember, ennyi.
2015. nov. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!