Milyen munkakörök vannak, ahol nem emberekkel kell dolgozni?
Figyelt kérdés
Munkatársakkal nyilván - szinte - mindehol kell, azzal nincs is problémám, csak napi szinten csicskaként/feszkólevezetőként/verbális boxzsákként használó ügyfeleket/vásárlókat/vendégeket szeretném mostmár kihagyni az életemből... tudtok olyan munkákat, ahol nem kell ezt elviselni, mégis normálisan fizet? Természetesen továbbtanulni is szándékozom az ügy érdekében, csak nem tudom, merre induljak, ha ez a fő célom...2017. jún. 17. 17:29
11/12 anonim válasza:
Apukám raktáros/áruátvevő. Vásárlókkal nem találkozik, csak a beszállítók sofőrjeivel, nekik meg ő mondja meg, milyen sorrendben ki következik egymás után.
12/12 anonim válasza:
Éppen én is kiszerettem volna írni egy ilyen kérdést :) A lényeg, most szereztem a napokban olyan egyetemi diplomát, ami kifejezetten elméleti. Az előző diplomámmal csupa olyan munkaköröm volt eddig, ahol ügyfelezni kellett. Hát kösz nem. Hiába voltam kedves telefonban, úgy kezeltek mint egy lábtörlőt. Személyesen ne is beszéljünk róla. Megértem a kérdezőt, ha nem akar emberekkel foglalkozni, én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!