Milyen gyárakban dolgozni egy visszahúzódó, csendes ember számára? Tényleg bunkók az emberek az ilyen személyiségű emberekkel?
Fu én szociális fóbiával dolgoztam gyárban, jó tíz éve, nem sokáig bírtam, először örültem, hogy leültettek egy gép elé és monoton munkát kellett végeznem és elvoltam magamban egész nap, csodálkoztak is. Sajnos jó páran voltak iszonyú egyszerű emberek, akik nem fogták fel, mi az a visszahúzódó ember, vagy urambocsá' szociális fóbia.
Pl. flörtölni próbált velem a raktárosfiú, és más ottani nők ugye visítva röhögtek, én kb. fapofával néztem magam elé, aztán erőltetett "haha ez jó"-t mondtam fahangon.
Szegény többet nem próbálkozott. :D
Viszont egy idő után beültettek "sorra", csomagolni kellett, na ez volt a pokol, pofázott mindenki, beszélgetni kellett, például Barátok köztről, Győzikéről, te jó Isten, csodálkoztak, hogy nem nézem.
Amúgy voltak jó fejek is.
De...na szóval nem annyira való ez Neked, én nagyon-nagyon szükségből mentem el.
Ha ott is csendes, és visszahúzódó leszel, akkor sz4r lesz. Beszólogatnak, lenéznek, átnéznek rajtad, bunkók lesznek veled.
Próbáld "megjátszani magad". Legyél szociálisabb valamivel és akkor normálisak lesznek veled.
"Beszólogatnak, lenéznek, átnéznek rajtad, bunkók lesznek veled."
Azért ez nem törvényszerű. Ha nem lefelé lógsz ki a sorból, ha miért felnézni rád, akkor nem nem hogy piszkálnának, hanem tisztelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!