Milyen szakmákat tudtok felsorolni, ahol minimálisan kell emberekkel találkozni és kapcsolatot tartani?
Figyelt kérdés
Jelenleg ügyintéző vagyok. Naponta rengeteg, néha több száz ügyféllel találkozom, és úgy érzem így pár év után, hogy kezdek besokallni az emberektől. Szeretnék váltani teljesen más irányba, még a tanulást is bevállalnám.
Ötletek?
2017. febr. 10. 08:04
1/13 anonim válasza:
- Számítógépes adatfeldolgozó = bedugnak egy sötét sarokba, ahol egész nap nem csinálsz mást, mint püfölöd a gépet
- Otthoni távmunka = ráadásul te magad osztod be a saját idődet
3/13 koromarcsi válasza:
Remete (egyedül az erdőben), csillagász (egyedül a csillagvizsgálóban), juhász (csak a birkákkal van dolga),
4/13 anonim válasza:
Állatgondozó,lovász, árufeltöltő. Könyvtáros. Manapság nem sokan járnak könyvtárba.
6/13 anonim válasza:
Sofőr, csak pár jogsi kell hozzá.
7/13 anonim válasza:
Én, ezért voltam mozdonyvezető.
8/13 anonim válasza:
Gombász - jársz az erdőben és szeded az aktuális gombákat :)
9/13 anonim válasza:
Szedjél csigát és eladod éttermeknek.
ha-ha
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszenek az ötletek! Jobbnál jobbak! Mondjatok még! :)
A gombászon valóban gondolkodtam nem is olyan rég..
2017. febr. 10. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!