Melyek azok a munkakörök, amelyeket egy idő után már nem igazán vállaltok be és miért?
bármi, ami a felelősséghez képest alacsony fizetéssel járna.
csoportvezető se lennék, mert nem kezelem jól az embereket.
Múltkor felhívott egy fejvadàsz, pár éves önéletrajzom volt nála, de már abban is egyértelműen senior pozícióban
Ajánlott egy egyértelműen junior pozíciót, udvarias voltam nem röhögtem ki, kérdezte a bérigényem, megmondtam....azt mondja, hát az kicsit sok, 150nel gondolt kevesebbre a munkáltató, udvarias voltam, köhögésnek álcáztam a röhögőgörcsöt
Lovász. Most a fizetéstől tekintsünk el,meg a bejelentéstől. :)
Azért nem tudnám egy idő után csinálni (nőként) mert előbb utóbb szeretnék gyereket,és azt terhesen ,azután kisgyerek mellett nem lehet csinálni. Röviden ennyi.
Bármilyen telefonos munka-diákként elmegy egynek, de felnőttként nem bírnám csinálni.
Vendéglátás- esti órákat szeretem otthon tölteni.
Gyári munka- 3 műszakot vinni évekig elég nehéz lehet. Bár csak diákmunkaként dolgoztam műszakban, felnőttként már erre nagyon nem vágynék.
Hostess munka-állandó jópofizás szintén elmegy tiniként, de főállásban a hideg ráz tőle.
Műszaki felsőfokú végzettségem van, volt egy idő nem vettek fel sehova, de egy helyre felvettek villanyszerelő beosztásba.
2 hónap múlva léptem le, kisebb fajta káoszhangulat alakult ki a cégnél, bár nem csak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!