Melyek azok a munkakörök, melyek nem igényelnek monotonitást?
Gyártósori összeszerelő - monoton meló.
Irodai alkalmazott szintén monoton.
Mik azok amelyek kreatívabbak ? Hirtelen egy sem jut az eszembe, mert ami kreatív, az is monotonnak számít egy idő után.
"...mert ami kreatív, az is monotonnak számít egy idő után."
Hát ez a baj!
Sajnos rossz hírem van: minden munkának meg van a maga monotonitása!
Valójában a munkát végző ember személyisége határozza meg, dönti el, hogy azt a érintett monotonnak véli-e, avagy sem.
Minden munkának meg van a maga szépsége, - csak keresni kell, - és ugyanez a helyzet a monotonitással is, (más kérdés, hogy normális ember ezt nem keresi tudatosan).
Én nyelvtanár vagyok, szerintem ez érdekes, kreatív, változatos munka. Két nyelvet tanítok, tanítványaim között van 7 éves és 60 éves, tanítok otthon magánban, tanítok nyelviskolában és egy cégnél is.
Persze itt is vannak ismétlődő problémák, sokszor kell ugyanazt elmagyarázni, egyes tankönyvek példamondatait kívülről fújom, de a legtöbb melóhoz képest egyáltalán nem monoton. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!