Hogy kezeled ha olyan emberekkel vagy együtt akik lenéznek, megjegyzéseket tesznek rád a munkahelyen? Teszed a dolgod és nem foglalkozol velük vagy?
Hál istenek nem dolgoztam még ilyen helyen, de ha ilyen kollégáim lennének, én csak egyszer kérdezném meg, hogy mi is a gondjuk velem. Az ilyen alakok 90%-a képtelen értelmes választ adni, csak hebegne, hogy "ááá semmi"..
Ha értelmesen megmondja miért néz le, és van némi igazság is benne ( még akkor is ha fájna az igazság) változtatnék rajta. Ha semmi értelmes válasz nem érkezne, akkor mosolyogva közölném, hogy "látom sok ésszel nem áldott meg a sors" majd nem foglalkoznék vele többet. Én is lenézném..
szerintem igen.
addig-addig kóstolgatják akit lehet, mig kiturják, mert kikészül a másik.
ha képes az ember megvető pillantással viszonozni a megjegyzéseket, és legalább látszólag nem foglalkozik vele, akkor valószinüleg leszállnak róla.
vagy munkahelyet kell váltani :(
van akkora önbecsülésem, hogy 1-2 idióta nem tudja még megkarcolni sem. + tudom, hogy mi a célom, szóval nem érdekelnek.
Legutóbb azért szóltak be az öltözőben, mert nem okostelefonom van, hanem egy régebbi fajta nyomógombos és sms-t írtam róla. Szerintük ez igénytelenség.. szerintem meg bekaphatják a farkamat.
nem vagyok olyan emberekkel együtt :)
de amúgy igen, ignorálom, és a keletkezett feszültséget majd később kiadom magamból valahogyan :)
"Legutóbb azért szóltak be az öltözőben, mert nem okostelefonom van, hanem egy régebbi fajta nyomógombos és sms-t írtam róla. Szerintük ez igénytelenség.. szerintem meg bekaphatják a farkamat."
Nekem meg elavult okostelefonom van:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!