Gyárban leállás lesz, viszont nincs annyi szabadságom?
Figyelt kérdés
Ilyenkor takarítások mennek, amit szintén az operátorok végeznek, ami én is vagyok. Kötelezhetnek takarításra, vagyis hogy bemenjek leállás alatt is, vagy maximum fizetés nélkülire megyek addig? Két nap szabim van, ha jól számoltam, 4 naptól esnék el.2016. dec. 9. 11:31
31/31 anonim válasza:
1 hete dolgozol csak?
A leállás nem azt jelenti, hogy akkor mindenkinek otthon kell lenni, hanem hogy nem folyik termelőtevékenység, de ha valakinek nincs szabija vagy olyan a munkaköre, az bemegy, és végez olyan munkát, amit normál üzemmódban nehézkesebb megoldani, illetve amit meglehet és hasznos. Pl. takarítás, nagyobb karbantartás, egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!