Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért gondolják sokan, hogy a...

Miért gondolják sokan, hogy a dolgozó ember független?

Figyelt kérdés

Én egyre jobban megértem azokat,akik inkább eltartatják magukat egy idősebb férfivel és alárendelik magukat,mintsem dolgozzanak.

Jó,persze ha nagyon jól fizetnek,akkor szép dolog a szabadság,de az átlag emberből kiindulva,a fizetésed annyi szabadságot ad,hogy másnak ugyanúgy bemehetsz dolgozni,és nem egy eltartótól függsz,hanem a főnöködtől.

És akkor még munkatársaid is vannak,akik a hátad mögött kibeszélnek,áskálódnak.(Még az értelmiségiek között is sajnos).

Akkor miféle szabadság ez?

Én teljesen megértem,ha valaki inkább a másik utat választja,így max 1 embernek kell megfelelni,és sokkal nyugisabb az élet,nincs munkahelyi stressz.

Szerintem a szabadság egy olyan illúzió,ami csak a gazdagoknak adatik meg,akik munka nélkül élnek.

Ti mit gondoltok erről?

2016. dec. 1. 23:09
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Igen, a körmözéshez aztán baromi nagy kezdőtőke kell...
2016. dec. 2. 13:16
 42/54 A kérdező kommentje:
Vállalkozói engedély ahhoz is kell..
2016. dec. 2. 13:18
 43/54 A kérdező kommentje:
Persze gondolom sokan feketén csinálják,de én nem akarok ilyesmin idegeskedni,hogy mikor köp be valaki:)
2016. dec. 2. 13:20
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

Ja, értem.

Hát, végül is hajléktalan még lehetsz, bár mondjuk ott is kell emberekkel kommunikálni, mikor épp tarhálsz tőlük.

Lehetnél mondjuk erdei remete, annak (sok egyéb mellett) az is az előnye, hogy nincs interneted és nem tudsz több hülye kérdést kiírni.

2016. dec. 2. 13:35
 45/54 anonim ***** válasza:

Szerintem te direkt trollkodsz. Ha ügyes vagy, külföldön félre tudsz tenni havonta 250-300 ezret, és ehhez semmi képzettség sem kell, csak keményen dolgozni.

"Aztán egy 50-60 éves örülhet,ha egy 40 éves is vele van."

50-60 éves manapság már egyáltalán nem sok, ha ad magára az illető. Nincs akkora különbség egy 50es és egy 40es közt, hogy emiatt örülnie kellene egy 10 évnyi korkülönbségnek. Aki erre vágyik, az jóval fiatalabbakat keres, a 20-as korosztályt, abból is az intelligensebbeket, akikkel nem szégyen megjelenni.

Szabad megtudnunk, hogy hány éves vagy? Elég fiatalnak tűnsz, a kapcsolatokat is eléggé lesarkítod, látszik, hogy nincs benne tapasztalatod. Az élet nem ebből áll, amit a kirakatban látsz, hogy ez a csitri is kifogott egy gazdag öreg pasast, aki eltartja. Valójában neki is rengeteg áldozatot kell hoznia ezért, hosszú távon nem biztos, hogy kifizetődő.

2016. dec. 2. 13:37
 46/54 A kérdező kommentje:

Mondtam már,hogy én nem milliomossal akarok összejönni,meg nem csak millimos tart el másokat.

Havi 200-250 nettóból simán eltartható 2 fő.

Egy fiatal bomba nő/férfi viszont ettől nem esik hasra,mert ebben nincsenek nagy dolgok,csak megélhetés.

Nyilván,aki havi több milliót keres,az fogja váltogatni a partnereit,de idővel annak is kell valaki,aki nem csak arra jó,hogy szexeljen vele,vagy mutogassa,hanem valami érzelmeket is tápláljon iránta,törődjön vele,ha beteg lesz,stb.

28 éves vagyok..

2016. dec. 2. 14:40
 47/54 A kérdező kommentje:

A nagynéném már 55 éves és életében egy percet sem dolgozott.

pedig nem egy bombanő.

2016. dec. 2. 14:41
 48/54 A kérdező kommentje:

Egy átlag bérből élő embernek,igen is sokat számít,ha csak 10 évvel fiatalabb is a partnere.

Persze lehet,hogy Tom Cruise kifoghat magának két 20 évest is vagy többet is,de egy átlag embernek,egy 50-esnek az is elegednő,ha van egy középkorú,de csinos partnere.

A fiatal meg amúgy is idővel leakar majd lépni tőle,mert nem akarja az egész életét nekiáldozni.

Egy középkorú meg már amúgy sem vár többet az élettől..

2016. dec. 2. 14:44
 49/54 anonim ***** válasza:

"Persze gondolom sokan feketén csinálják,de én nem akarok ilyesmin idegeskedni,hogy mikor köp be valaki:)"

Ez egy tízezer forintos tétel kb. Általános iskolásként nem okozott volna gondot ennyit kifizetni.

2016. dec. 2. 14:47
 50/54 anonim ***** válasza:

De te férfi vagy, vágod?

Vagy annyira jó pasi, hogy egz 40-50 éves nő eltartson, mégha csak minimális igényeid is vannak?

2016. dec. 2. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!