Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért gondolják sokan, hogy a...

Miért gondolják sokan, hogy a dolgozó ember független?

Figyelt kérdés

Én egyre jobban megértem azokat,akik inkább eltartatják magukat egy idősebb férfivel és alárendelik magukat,mintsem dolgozzanak.

Jó,persze ha nagyon jól fizetnek,akkor szép dolog a szabadság,de az átlag emberből kiindulva,a fizetésed annyi szabadságot ad,hogy másnak ugyanúgy bemehetsz dolgozni,és nem egy eltartótól függsz,hanem a főnöködtől.

És akkor még munkatársaid is vannak,akik a hátad mögött kibeszélnek,áskálódnak.(Még az értelmiségiek között is sajnos).

Akkor miféle szabadság ez?

Én teljesen megértem,ha valaki inkább a másik utat választja,így max 1 embernek kell megfelelni,és sokkal nyugisabb az élet,nincs munkahelyi stressz.

Szerintem a szabadság egy olyan illúzió,ami csak a gazdagoknak adatik meg,akik munka nélkül élnek.

Ti mit gondoltok erről?

2016. dec. 1. 23:09
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
81%

"A szüleim amiket mesélnek,hogy mik mennek a munkahelyen,azoktól egyenesen írtózom. "

Édes f..szom, tehát semmi tapasztalatod nincs és kettő, az az 2 rossz példából kiindulva inkább lennél gyakorlatilag k..rva, mint hogy inkább kitanulnál valami értelmes szakmát ami érdekel is és abban dolgoznál? Zsír.

2016. dec. 2. 00:12
 12/54 A kérdező kommentje:

"Ku-rva"?:)

Ennek a szónak van jelentősége még a mai világban?

Engem hívhatsz annak is,őszintén lepereg rólam.

Nem érdekel mit gondolnak rólam az emberek.

Az igazság az,hogy irigykednek azokra,akiknek nem kell dolgozni,ez egyfajta fordított pszichológia.

Utálják a munka nélkül élőket,mert baromi irigyek rájuk,és azzal,hogy elhitetik magukkal,hogy de jó dolgozni,mert az függetlenséggel jár,jobban járnak,mert addig sem gondolnak bele,hogy miről maradnak le.

2016. dec. 2. 00:25
 13/54 A kérdező kommentje:

Az anyám is baromira utálja a nagynénémet,mert féltékeny rá,mert ő kifogott egy olyan férjet,aki eltudja tartani,keres annyit.

Csak úgy jobban hangzik,hogy ő büszke dolgozó:)))

2016. dec. 2. 00:27
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Igazából lehetnek büszke dolgozók, ha azt csinálják, amit szeretnek, és megfizetik őket rendesen.

Csak ilyenből nagyon kevés van.

2016. dec. 2. 00:30
 15/54 A kérdező kommentje:

Szerintem a munka csak azokat tesz boldoggá,akik az álmaikat valósítják meg,pl modellek,színészek,stb.

Akik pedig a megélhetésért dolgoznak,ők egyszerűen egy cél nélkül robotoló szerencsétlen emberek,akik maguk sem tudják miért kelnek fel,aztán sokan erre később rájönnek,ennek vége az alkoholizálás,depresszió.

2016. dec. 2. 00:30
 16/54 A kérdező kommentje:

"büszke dolgozó"

Hát igazából sok helyen a vállalkozók próbálják lehengerelni a rabszolgáikat valamivel.

Pl az összes dolgozónak azt mondják,hogy ők a legjobban,a hiúságukra játszanak.Aztán dörzsölik a markukat,hogy jól palira vettek X embert,akikből élnek.

Olyan,mint amikor a suliban a legjobb tanulókat folyton megdicsérik a tanárok,csak sajnos nem abból lesz a legsikeresebb,aki a legjobb tanuló.

2016. dec. 2. 00:33
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

én szabadúszóként dolgozom, így elég független vagyok.

a szocfóbiádat orvos diagnosztizálta, vagy csak introvertált vagy és azt hívod így?

2016. dec. 2. 01:09
 18/54 A kérdező kommentje:
Diagnosztizált.
2016. dec. 2. 01:18
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, de te csak a kifogásokat keresed. Ha nem állsz a sarkadra, nem fog összejönni a jobb életed. Én ajánlottam a programozást és a nyelvtanulást, és ezen kívül még milliónyi lehetőség állna előtted.

Ha ennyire kilátástalannak érzed a helyzeted, menj külföldre, láss világot. Én fél évet húztam le Hollandiában, hogy legyen elég kezdőtőkém megvalósítani a céljaimat. Nem volt könnyű, utáltam a munkám, de jól fizettek, sokat tudtam félretenni, ebből fizetem most a tandíjamat az egyetemen, plusz fél év alatt középfokról felsőfokra erősödött a nyelvtudásom. Ha minden jól megy, következő szemeszterben végzek, de már most gyakornok vagyok egy multinál, ahol el tudom képzelni a jövőmet.

Valahogy változtatni kell a szemléleteden, ne stressznek fogj fel minden problémát, tekintsd inkább kihívásnak.

2016. dec. 2. 02:03
 20/54 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ember alul van foglalkoztatva a képességeihez képest. És nagyon sok ember alul van fizetve a munkájához képest. Üdvözöllek a felnőttek világában.
2016. dec. 2. 02:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!