Mit gondoltok arról mikor egy dolgozó felnőtt ember összejön egy 16-17-18 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Max 30 éves emberre gondolok minimum 22.2016. jún. 9. 12:12
1/13 anonim válasza:
Hát, az első ami beugrik, hogy talán a saját korosztályában nincsenek sikerei. Vagy szereti a fiatal, friss húst. Vagy kicsit éretlen a gondolkodása, ezért jobban kijön a fiatalokkal. Egyébként tökmindegy. Nem ítélek el ezért senkit. Nem az én dolgom
3/13 anonim válasza:
Szeretem az ilyen beteges kérdéseket.
Mit kéne gondolni? Gyengébb húsból szereti a pörköltet? El akarja adni az ISI-nek? Mosogatólányra van szüksége? Esetleg kertet akar vele kapáltatni?
4/13 anonim válasza:
Anno nálunk is így volt. Ugyanúgy nem érdekelt mit gondolnak, mint ahogy most sem érdekel, hogy mit gondolnak arról, hogy most meg fiatalabb férfival vagyok.
3. Hehe :D Most bánhatja, hogy nem kapáltatott velem kertet amíg lehetettvolna :D
6/13 A kérdező kommentje:
Kinek gáz a lánynak vagy a fiúnak?
2016. jún. 9. 12:55
7/13 anonim válasza:
Kérdező: hogy választod szét egy párnál, hogy melyiknek gáz? Vagy mindkettőnek vagy egyiknek sem. Inkább arra lennék kíváncsi úgy hosszabban, hogy mitől gáz pl. egy 18 és egy 24 évesnek összejönni?
8/13 anonim válasza:
4-es, kortól függetlenül a kiskertet rendesen be kell kapálni:) különben, előbb-utóbb jön más, aki lelkiismeretes munkát végez:) Nem tudom megérteni, mit kattognak egyesek ilyesmin. Én, 26 voltam, a lány épp csak 16. Na és? 1000+1 éve együtt vagyunk.
9/13 anonim válasza:
Aki nem tud lenyűgözni egy nőt, akinek már elvárásai vannak, annak mindig ott lesznek a tinikék, akiknek bőven elég villantani egypár olcsó ajándékot, hogy ájultan térdeljenek az álompasi elé :D
10/13 anonim válasza:
8.: jah, az a kiskert kapálva volt :D :D 19 voltam, ő jóval több és 15 évet voltunk együtt. Szépen, barátságban váltunk el. Ebben a kapcsolatban tanultam meg, hogy tegyek az anyám által belém beszélt "juujj mit szól a szomszéd" dologra és rájöjjek, hogy a boldogságomat nem adhatom fel azért, mert valaki "gáz"nak vagy cikinek gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!