Hogyan hozzuk ki a ballagási ajándékokat ha csak 3 gyerek ballag az ovibol és 5 ott dolgozo felnőtt van? Miket szoktak venni ilyenkor? Illetve a gyerekeknek is kell valamit venni vagy csak az én gyerekemnek?
Nálunk valamelyik évben minőségi bizsuékszert vettek a ballagók. szerintem az beleférne, nem? Egy-egy pár fülbevaló például.
A második kérdést nem értem. Hogy vegyél-e a saját gyerekednek ballagási ajándékot vagy az egész csoportnak vegyél? Évzáróra mindig szoktak kérni kekszet, üdítőt, ez elég a gyerekeknek. A saját gyereked a barátainak rajzoljon valamit búcsúzóul, ha akar. Hogy a saját gyerekednek vegyél-e ballagási ajándékot, azt meg nem nehéz megbeszélni családon belül, de szerintem egy darab plüssállat bőven elég, végül is óvodáról van szó.
Nálunk ez úgy volt, hogy a ballagó gyerekek szülei megbeszélték, hogy mit vesznek (virág, bon-bon, közös kép a gyerekekről keretben, stb) és annak az összegét elosztottuk a szülök között.
Ez fejenként került 1500 Forintba. Nekem ennyit megért (sőt még többet is, mert vettem mind a három főnek külön-külön ajándékot).
Mondjuk mi nagyon megvagyunk/voltunk elégedve az ovival.
nem teljesen tiszta a kérdés. te szmk-s vagy? mert akkor igen, kell a ballagóknak ajándék, kis tarisznya, benne valami, pl. csoportkép, egy kis plüss... a dolgozóknak a ballagó gyerekek szoktak búcsúajándékot adni, egy egy csokor virágot meg mondjuk egy fotóalbumot a csoportról vagy valami személyesebbet, megköszönve az elmúlt 3-4 évet.
és igen, mint szülő, neked csak a saját gyerekednek kell venned, illetve ha nincs közös óvónő ajándék akkor vigyél neki valamit amivel megköszönöd, hogy évekig vigyáztak, nevelgették, tanították a gyerekedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!