Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert sajnalja mindenki Barna...

Miert sajnalja mindenki Barna Illes bacsit?

Figyelt kérdés
Szomoru h be kell zarnia a cukraszdajat, dehat konyorgom, borzalom ahogy kinez az a hely
2016. máj. 18. 00:32
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

49-nek

Nem errol van szo, csak ugy erzem, szerintem joggal, hogy en ezert mar mondhatom, hogy elertem valamit az eletben.

2016. máj. 18. 21:38
 52/57 anonim ***** válasza:
50%

"Miskolctól Pécsig anyázott a fél ország, anélkül, hogy valós fogalma lett volna a helyzetről – mára odáig jutottunk, hogy több mint 12 ezren petíciót is aláírtak a cukrászda megmentésére. Igen, anélkül, hogy valaha is jártak volna ott, vagy legalább eltöprengtek volna: egy higiéniát nélkülöző hely nyitva tartását követelik!? Néhányan vették a fáradtságot, elmentek, felmérték a körülményeket és rádöbbentek: itt egy jókora takarítás és felújítás szükséges, szervezkedni kezdtek. Ez az egyetlen pozitívuma a történetnek, hogy akad ember aki utánajár, mérlegel, aztán cselekszik, nem pedig saját sztereotípiái rabjaként, emócióitól vezérelve véleményt oszt és formál."

[link]

2016. máj. 18. 21:53
 53/57 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy viccelsz, mert akkor bírlak, ott vagy, ha viszont nem, akkor meg elég gáz vagy.
2016. máj. 19. 00:42
 54/57 anonim ***** válasza:

Azért milyen durva már, hogy a gyerekei azt mondták, hogy ha megtudják, ki jelenette fel az öreget, akkor azt kivégzik. Mi ez???

Meg ahol a sütemények készültek...:

[link]

Borzalmas szerintem.

2016. máj. 19. 12:49
 55/57 anonim ***** válasza:
Ne mégis vannak akkor gyerekei? Eddig az volt, hogy se családja, se senkije. Vicc az öreg.
2016. máj. 19. 17:10
 56/57 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki "bácsi" akinek állítólag nincs senkije, még be kell tartani az előírásokat, mint mindenki másnak. Nem lehet szimpatikus/nem szimpatikus alapon eldönteni, hanem törvények vannak amiknek meg kell felelni, ahogy mindenki másnak aki cukrászdát akar üzemeltetni.
2016. jún. 14. 08:53
 57/57 anonim ***** válasza:

Bar regi a kerdes en azert leirom. Szemelyes erintettsegem miatt erdekel, hogy hol tart a dolog. Szeretnem leirni az igazsagot errol az egeszrol, hogy mindenki tisztan lathasson. A media felkapta a sztorit es ahogy szokta elferditve adta vissza.

Van egy olyan jelenseg, hogy automatikusan az idos (elesettnek latszo) ember partjara allnak anelkul, hogy ismernek a dolog reszleteit.

A kornyeken nottem fel. Illes bacsi cukraszdajat mar 30 eve ismerem. Veletlenul arra jarva tevedtunk be. Mar akkor is ugyanigy nezett ki. Igenytelen es lepusztult. Itt emeljuk ki! A retro nem egyenlo az igenytelenseggel. Ez koszono viszonyban sem volt a retroval. A sutemenyek nem voltak izletesek es a fagylalt sem volt az. Konkretan sz@r volt. Ez mar 30 eve is igy volt! Azota parszor jartunk ott egyfele perverziotol motivalva. Katasztrofa turizmus :) Hullamzo volt a minoseg. En csodalkozom nagyon azon, hogy ezt egyaltalan ennyi ideig engedtek. Szerintem a hivatal is meglehetosen engedekeny es galans volt vele. Indokolatlanul! Massal nem ennyire azok. Es oszlassunk el megegy tevhitet! Talan a legfontosabbat! Ez a cukraszdanak csufolt lebuj nem volt nepszeru. A kutya nem jart oda. Ezt higyje el nekem mindenki! Neha tevedt be oda egy-egy gyanutlan ember. Abban biztos vagyok, hogy egyikukbol sem lett torzsvendeg. Es mindezt ugy, hogy forgalmas ut mellett van, ahol jol lathato. Illes bacsi is elegge narcisztikus ember benyomasat kelti es egyaltalan nem egy kedves baratsagos pozitiv ember. Ha lett volna egy csepp esze, akkor eladja az ingatlant. Szep penzt kaphatna erte, mert Godollo nepszeru hely es biztos sokan megvennek. A kapott penzbol bemehetett volna egy elitebb idosek otthonaba. Bar ez innentol az o dolga. Kivancsi vagyok, hogy egyaltalan el e meg.

2023. okt. 2. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!