Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert sajnalja mindenki Barna...

Miert sajnalja mindenki Barna Illes bacsit?

Figyelt kérdés
Szomoru h be kell zarnia a cukraszdajat, dehat konyorgom, borzalom ahogy kinez az a hely
2016. máj. 18. 00:32
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, hogy az öreg jó cukrász, de a törvények rá is vonatkoznak. Az egész ügyben amúgy az őt védő emberek a legszánalmasabbak. Siránkoznak, mert bezárják a helyet, ahol gyerekként ettek. Petíciót írnak alá, de arra basznak, hogy pénzt küldjenek, vagy többen oda menyjenek és felújítsák neki a helyet. Fb csoportok kialakítása meg megy ezerrel. Mintha bárkit is érdekelne, hogy egy nyomorult petíciót hányan írnak alá. Írják, hogy eddig senki sem lett rosszul a fagyitól, sütiktől. Mi van ha csak egyszer is megbetegszik valaki tőlük? Nagy valószínűséggel azok akik most védik őt, azonnal neki ugranának. Ha egy közép korú emberről lenne szó, valszeg nagy többség tojna rá, hogy bezár e vagy sem.

Itt egy cikk az esetről, ami kicsit reálisabb, mint az öregért siránkozók nézőpontja.

[link]

2016. máj. 18. 13:38
 32/57 anonim ***** válasza:
71%
"Legyünk erősek: ez nem egy édes kis retró cuki, ahol az Illés bácsi mellkasszőrével keveredett krémes majszolása közben egy pillanatra vállunkra telepedik az ifjúság kék madara." :DDD
2016. máj. 18. 13:45
 33/57 anonim ***** válasza:
32-es, ugyanezen röhögök! XD
2016. máj. 18. 13:49
 34/57 anonim ***** válasza:

"Mi van ha csak egyszer is megbetegszik valaki tőlük"

Mi van ha a fejedre esik egy virágcserép, mi van ha elüt az autó, mi van ha megtámad egy kutya....stb. A baj mindig akármikor megtörténhet.

Amúgy téged miért is zavar, hogy mások próbálnak kiállni mellette?

Másodszor meg én írtam az ételmérgezést, volt hogy azt kaptam, volt hogy csak gyomorrontást olyan helyeken, amik kívülről jól néztek ki, igényesnek tűntek...szóval van ilyen is.

2016. máj. 18. 14:05
 35/57 anonim ***** válasza:
62%

Na jó én már 2-szer írtam ide, úh véleményt nem írok, de bakker ez már rohadt uncsi téma...

Ja még egy gondolatom van.

Ha Illés BÁCSI mondjuk Tóth Béla 52 éves nyúlott trikós fazon lenne szőrös háttal, és nem egy 79 éves öregember, akkor ugye nem háborogna mindenki? Ugye...? Ugye. Na ugye.

2016. máj. 18. 14:10
 36/57 anonim ***** válasza:
38%

34. De ez itt többszörösen fertőzésveszélyes hely... ez most olyan, hogy persze, véletlenül a fejedre hullhat egy virágcserép, de az már nem normális, ha vki úgy tartja a virágcserepét a párkányon, hogy nem támasztja alá semmi. Értelmes ember, ha látja, alá sem megy, és ilyenkor a szomszédok is szoktak szólni, hogy Jolika néni, ne tessék már odarakni a virágcserepet, mert egy nagyobb szél lelöki, és balesetveszélyes...

Igazából engem az egészben az zavar, hogy van egy cuki öreg bácsika, nyafog kettőt a tévében, és akkor mindenki támogatja, ha egy ugyanilyen dolog történne akár hasonló egészségügyi háttérrel, csak nem tudunk róla, akkor ha egy 30éves nő vagy pasas lenne, akkor ugyanezek az emberek jó, hogy le nem köpik az utcán meg meg nem lincselik a tulajt... ha vki a szabályok ellen vét, akkor vét. Nincs mese, ugyanaz a szabály vonatkozik mindenkire. Jó hogy nem vezetjük törvénybe, hogy fertőzésveszélyes kiszolgáló egységet nem lehet üzelmeltetni, kiv. ha az emberek cukinak tartanak...

2016. máj. 18. 14:14
 37/57 anonim ***** válasza:
Ha meg vki ételmérgezést, gyomorrontást szenved a gyrososnál meg a menő étteremben, akkor igenis jelentse be. De ne az legyen, hogy ott is szenvedtem, nem szóltam, hát ha az még működik, akkor ez is működhessen, mindegy, hányan kapnak ételmérgezést a redva dzsuvás helyen...
2016. máj. 18. 14:15
 38/57 anonim ***** válasza:
57%

"Mi van ha a fejedre esik egy virágcserép, mi van ha elüt az autó, mi van ha megtámad egy kutya....stb. A baj mindig akármikor megtörténhet."

Ez aztán nagy érv. Akkor ne legyen semmi féle szabályozás sem a vendéglátásban. Minek figyeljenek a vendéglátósok a higiéniára, hisz úgyis elüthet egy autó, megtámadhat egy kutya.

"Amúgy téged miért is zavar, hogy mások próbálnak kiállni mellette?"

Az a zavaró, hogy itt nem arról, van szó, hogy az emberek mérlegeltek volna, hogy kinek van igaza az ügyben. Itt pusztán annyi van, hogy az emberek azt akarják látni, hogy egy "szegény öreg bácsit egy gonosz ismeretlen, esetleg konkurens tönkre tett". Az nem érdekli az embereket, hogy az évtizedek alatt lett volna ideje felújítani az épületet. Lett volna ideje néha takarítani. Ezek az ostoba petíciók, meg Fb csoportok kb olyan hasznosak, mint amikor FB-on afrikai gyerekek képét látod és nyomsz egy "lájk"-ot sajnálatból. Pénzt küldeni esetleg, vagy ha valóban olyan nagy sikerű volt az öreg akkor biztos találni bőven embereket Gödöllőn és környékén, akik egy hétvégét rátudnak áldozni, arra, hogy rendbe szedjék a helyet. Vagy csak most vált ő ekkora sztárrá?

2016. máj. 18. 14:33
 39/57 anonim ***** válasza:
47%
Nem tartotta be a Szabályokat, fittyet hányt a Hivatalra, én azt mondom, pusztuljon! Az a legfontosabb, hogy Rendnek kell lenni, aki ezt nem érti, az nem való ide!!
2016. máj. 18. 14:43
 40/57 anonim ***** válasza:
egyébként ki a halál az akiért úgy odavan mindenki?
2016. máj. 18. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!