Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert sajnalja mindenki Barna...

Miert sajnalja mindenki Barna Illes bacsit?

Figyelt kérdés
Szomoru h be kell zarnia a cukraszdajat, dehat konyorgom, borzalom ahogy kinez az a hely
2016. máj. 18. 00:32
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
46%

No, gyerekek, nem kell a vita.

Én nem járok Gödöllőre. Aki ismeri ezt a cukrászdát, csak egy kérdés. Finomak az ott vásárolható termékek? Igen, nem? Ha nem, nyilván nincs helye a szakmában, ha igen, akkor érdemes tovább gondolkodni.

A bácsi szereti csinálni, legalábbis mindenhol így jött át számomra, és most valami olyat vettek el tőle, ami idős napjaira fontos maradt neki.

Feltételezem, nem okkal kapta meg az ultimátumot. Budapesten van egy cukrászda, ahol a szüleim szeretnek süteményt vásárolni, mert jók a termékeik, de egyszer kifogtunk egy rossz krémest pár éve nagy nyári melegben. Egyébként rendben van a hely, de egyszer még így is pórul jártunk.

No, de az élelmiszereknél fokozottan fontos, hogy minden rendben legyen a körülményekben, és az előírásoknak megfeleljen. Nem kell porokból mű dolgokat előállítani, lehet eredeti alapanyagokból, de a szabályok így is vonatkoznak arra, aki kereskedelmi célból is beáll és nem csak magának és a családnak készít finomságokat.

Ha sokaknak szívügye ez a cukrászda, gondoskodni kell arról, hogy tovább működhessen, de megfelelő körülmények között. Ha a cukrászbácsi finomakat készít, érdemes lenne továbbadni a tudását a fiatalabb generációnak. Én elhiszem, hogy nem dőzsöl a vagyonban, amiből megfelelően felújíthatna, sokan vannak így, főleg a nyugdíjasok. De annyi ember áll mellette, akkor segítsenek neki, gyűjtsenek neki, járjanak utána támogatási lehetőségeknek, kedvezményeknek, szakembereknek. Egy fiatalabb jobban képben lehet ezekkel, mint egy idős ember, és összefogással pikk-pakk megoldható lenne minden.

2016. máj. 18. 15:53
 42/57 anonim ***** válasza:
0%

Én nem is értem miért tépik itt a szájukat az ellenzők ennyire.

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy sajnálja e vagy sem. És tök feleslegesen fröcsögtök, úgyse tudjátok meggyőzni a másik felet...Persze ez ugyanígy igaz a támogatókra is, csak ők tudnak normálisan beszélni.

Erről ennyit.

2016. máj. 18. 16:05
 43/57 anonim ***** válasza:
37%
Az a baj, hogy a többség aki veri magát érte, csak a "szegény, szerencsétlen" öreget látja. De az meg nem jelent semmit,hogy tényleg kosz van? És nem 2 hetes, hanem 50 éves? Meg hogy milyen hozzáállása van? Sz-rik arra, h normálisan nézzen ki a hely, akkor inkább nem csinálja.
2016. máj. 18. 16:08
 44/57 anonim ***** válasza:
47%

Ja, és az, hogy vki szebben beszél, attól automatikusan igaza lesz? Jézus.

Én csak azt szeretném megérteni, hogy a támogatók miért gondolják azt, hogy Illés bácsinak miért van joga egy ferőzésveszélyes (nézzétek meg a képeket, merő hányinger, évtizedes mocsok) helyet üzemeltetni, amikor mást ugyanezért meglincselnek... az sajnálatos, hogy agyvérzés érte, de attól még veszélyes az, amit csinál. Azt meg nem értem, hogy aki gyerekkorában evett ott, és a mostani körülményeket nem ismeri (és akkor még kevésbé volt koszos a hely, úgy gondolom), miért hiszi azt, hogy joga van leszólni azt, aki reálisan próbál gondolkozni. Az egyetlenegy dolognak, ami őt meg más vállalkozót megkülönbözteti, az egészségi állapota, a cukisága meg a megható sztorija. Ettől még nem lesz az egészségre kevésbé veszélytelen a dolog. És meg sem büntették! Csak bezáratják a boltot (a közelemben levő fitnesztermet azért záratták be egy egész hónapra és fizettettek velük valag pénzt, mert egyszer egy boly hangya beszabadult, amúgy meg egészen tiszta volt a hely, nem úgy, mint ez...)

2016. máj. 18. 16:14
 45/57 anonim ***** válasza:
9%

Nem jelenti azt, hogy igaza van. Viszont nekem egy normális hozzászólás, értelmesebb embert takar, mint egy fröcsögős válasz.

Szóval kár a gőzért. Egyik ebben hisz, másik abban. Akinek nem tetszik, ne támogassa. Ennyi. Nem kötelező ott vásárolni, ahogy eddig se volt az.

2016. máj. 18. 16:41
 46/57 anonim ***** válasza:
4%

Itt pár embernek idős ember fóbiája van?

Vagy nem volt nagyapátok, akire szeretettel gondoltok?

Amúgy tökmindegy, ki lett volna a tulajdonos, ha egy punkfrizurás hobó lett volna, azt is megvédem a sok álszent, sznob, tisztaságmániás(közben belül jobban rohad, mint minden más...) sunyi szaralaktól, akik feljelentenek egy ilyet.

Volt eset, hogy megbetegedett valaki a termékeitől?

Egy ilyet mutasson valaki...

Állítom, sok neves áruházlánc, meg egyéb engedéllyel működő multicég szarjaitól sokkal többen betegedtek meg, meg lesznek rákosak a sok élelmiszeradaléktól, térfogatnövelőktől, tartósítószerektől, E3458745-tól, génkezelt vackoktól.

Ez a bácsi fix, hogy ilyen szarokat nem rakott a fagyijaiba.

De legyetek rosszul a rozsdás bödöntől, meg a rendetlenségtől.

Sznob köcsögök.

2016. máj. 18. 16:52
 47/57 anonim ***** válasza:
86%

Sznobság? Nem kell puccparádé, de azért normálisan nézzen ki.

Lehet, hogy öregfóbia, sok ember van, aki öregkorára nem ügyel úgy a személyes higiéniára. Az én szeretett nagyapám sem.

De amíg csak maga elvan a koszban, addig oké. Azt nem mondhatja, hogy az emberekért csinálja, mert akkor annyival megtisztelné őket, hogy kitakarít rendesen.

2016. máj. 18. 17:23
 48/57 A kérdező kommentje:
Nekem tokmindegy, hogy bezarjak e ennek a szenilis oregembernek a cukraszdanak csufolt lepratelepet, mert ediig a percig kb, majdnem 50 valasz erkezett a kerdesemre, ami ugy gondolom, nagyon szep eredmeny.
2016. máj. 18. 20:07
 49/57 anonim ***** válasza:
És fizetésemelést kapsz majd ezért? A te eredményed, hogy mások összevesznek?
2016. máj. 18. 20:18
 50/57 anonim ***** válasza:
67%

Aki nagyon védi, nézze meg ezt az 5 perces videót...remélem felébred:

https://www.youtube.com/watch?v=q3vd2iKom6w

(Jöhet a lepontozás, de egy putrihoz hasonlít az egész, ez tény videóval bizonyítva, nem pedig egyes habzószájú védő szava ami sajnálatból van csak...)

2016. máj. 18. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!