Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert sajnalja mindenki Barna...

Miert sajnalja mindenki Barna Illes bacsit?

Figyelt kérdés
Szomoru h be kell zarnia a cukraszdajat, dehat konyorgom, borzalom ahogy kinez az a hely
2016. máj. 18. 00:32
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
80%

Lehet éppen a bejelentő volt, aki rosszul lett. Nem azt mondom, hogy így volt, de jelentkezzen az, aki ezt meg tudja cáfolni. Hasonló ahhoz a helyzet, mintha én minden reggel 160-nal mennék a 90-es táblánál dolgozni, aztán jelentkezzen az, akit eddig elütöttem. Vagy éppen örüljön az összes többi közlekedő, hogy eddig nem történt baj. Sőt, rosszabb, hiszen itt még fizetnek is azért, hogy kapjanak egy az elvárások szerint megfelelő környezetben készült süteményt.

Érdekes, mások tudnak alkalmazkodni évtizedeken keresztül: [link]

2016. máj. 18. 08:38
 12/57 anonim ***** válasza:
50%
Ez amúgy olyan mint a virágárus néni, aki először árult virágot "illegálisan" és elkapták. A tévében volt egy riport, hogy a tévések lementek az aluljáróba és illegális árusokat kerestek. Nem kellett sokáig keresniük, tucatszámra voltak...a közterületesek rájuk se bagóztak, pedig évek óta árulnak ott...A nénit meg első alkalommal megbüntették és hiába az emberek a pártját fogták, a faluban kibeszélik, lenézik.
2016. máj. 18. 08:41
 13/57 anonim ***** válasza:
#11: ezt egy ide nem illő hasonlat. Mindenki jön itt azzal, hogy mi történhetett volna. Ami megtörténhetett volna, annak volt is rá bőven ideje, hogy megtörténjen.
2016. máj. 18. 09:02
 14/57 anonim ***** válasza:
7%
Azt senki nem vitatja szerintem, hogy lennének újításra váró dolgok (még a bácsi is elismerte). De azért nem életveszélyes környezetből adja a fagyit, főleg úgy, hogy senki nem betegedett meg. Márpedig a rossz hír gyorsan terjed, ha annyira ótvar fagyija lenne, akkor nem dicsérnék.
2016. máj. 18. 09:13
 15/57 anonim ***** válasza:
65%

És ez mentesíti a szabályok alól, amiket rajta kívül mindenki másnak be kell tartani? Azok a szabályok alól, amiket a többi helyen hasonló rossz körülmények miatt bekövetkező problémák megelőzése érdekében hoztak. Ha ő egy Schumacher, akkor ő fittyet hányhat a szabályokra?

Ha 50 év alatt képtelen volt a szabályokhoz alkalmazkodni, akkor ő lehet, hogy egy jó cukrász, de iszonyatosan rossz vállalkozó. Nem neki találták ki, nem tudja megfelelően csinálni.

2016. máj. 18. 09:18
 16/57 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Szegény öreg. :(

2016. máj. 18. 09:20
 17/57 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy le leszek pontozva, de ha vki vét a szabályok ellen, akkor igenis jogos, ha nem működhet úgy tovább. Érdekes módon most hogy egy idős cuki bácsika sír emiatt a tévében, mindenki szidja a végrehajtókat, de ha egy kevésbé szimpatikus alak lenne ugyanilyen paraméterekkel, mindenki fujjogna, hogy fú, de retek a hely, előbb is be kellett volna zárni, már ha ránézek, szalmonellát kapok stb. Lett volna ideje arra, hogy minimum kitakarítson... nem csoda, hogy bezárják, mert tényleg fertőzésveszélyes.
2016. máj. 18. 09:29
 18/57 anonim ***** válasza:
28%

#15: nem,egyáltalán nem mentesíti a szabályok alól. Félreértik, akik azt hiszik, hogy azért állnak ki mellette, mert kivétel lenne.

Itt van ez az idős, többszöri agyvérzésen átesett ember, aki dolgozni szeretne, adni szeretne. Ám a feltételeknek nem felel meg, és ezt mindkét oldal elismeri.

Én csak a magam nevében tudom azt írni, hogy számomra az igazságtalanság a legdühítőbb az egészben. Idejönnek az országba mindenféle jöttmentek, köztudottan kétes higiéniájú konyhát nyitnak, és miattuk nem szirénázik senki. Miért? Mert kívülről tiszták? Ha mégis bezárják egyik helyüket, akkor ott teremnek mögötte 10en, hogy másik néven egy sarokkal arrébb újranyissák a fertőjüket.

Nem utálkozni kellene erre a hazafira, hanem karonfogni és segíteni, mint ahogy azt az önkormányzat teszi.

2016. máj. 18. 09:45
 19/57 anonim ***** válasza:
74%

Én azon akadtam ki, ahogy egyes kommentelők, akik szívesen fagyiznak, sütiznek ott, nekiesnek azoknak, akik nem.

Őszintén szólva én be sem mennék oda. Már kívülről elég gázul néz ki, belülről meg tényleg borzalom.

És a -ha már ezzel a szóval élünk - legszomorúbb az, ahogy az öreg ehhez hozzááll: nem fogja felújítani, nem változtat semmi, inkább akkor bezár.

Ja, meg ugye eléggé szerencséje van, mert nem büntették meg, csak annyi volt a story, h nem lesz büntetés ha vasárnap bezár. Azért ez elég méltányos!

2016. máj. 18. 09:54
 20/57 anonim ***** válasza:
58%

Határozottan egyetértek a 18-sal

Amúgy többször kaptam ételmérgezést gyrososnál és étteremben is. Érdekes, azok mai napig működnek.

Egy olyan hely, ahol meg senki nem lett beteg és szeretik is, azt meg bezárják.

A magyar kisvállalkozókat kellene támogatni, nem cseszegetni őket lépten nyomon. Persze hibáznak...de nem az a megoldás, hogy szét kell rombolni egy élet munkáját.

2016. máj. 18. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!