Szerintetek ha elmegyek állásinterjúra kinek kell barátságosnak lenni? Nekem vagy a cégnek?
Szerintem mindkét félnek barátságosnak kellene lennie.
Ha veled nem voltak,ne sajnáld,én anno mikor munkát kerestem az időmet se pazaroltam,volt olyan,hogy csoportos interjú közben álltam fel,megköszöntem illedelmesen a lehetőséget és szépen hazajöttem. Igen azért,mert nem volt szimpatikus ahogy beszéltek,hogy még fel sem vettek de már trükköznének a fizetéssel,láttam,hogy aljasok stb
Vagy még egy ,ami nagyon beleégett a fejembe. Állásinterjú,én szépen kiöltözök,viszem a papírjaimat ,illedelmes és udvarias vagyok, a leendő munkáltatóm meg megjelenik összeböfögött pólóban,olyan piaszaggal,hogy attól még én is beállok ..ott is fordultam haza azzal a lendülettel .
Aki az elején tróger,az az is marad . A munkáltató meg a munkakeresőre is vonatkozik.
Nem tudom még két dolog jutott eszembe.
Ja igen, ügyfelekkel kellett volna foglalkozni, először persze, de nem csak azzal, hanem háttérmunkával is, néha egy kis áruösszekészítés, stb.
Nem lehet azért bunkóztak mert homoszexuálisnak néztek? Valami miatt nem tom. Mondjuk totál nem vagyok az, meg nem is úgy öltözködöm, pl. fehér nadrághoz rószaszín ing meg ilyenek, fekete nadrágban voltam, stb, de az nem lehet, vagy akkor nem annak, csak valami negatív dolog, vagy valami negatív dolgot olvastak ki belőlem, nem is tudom?
Valami hülyeséget legyártott az agyuk nekik rólam, nem is tudom.
Kb. ez nekem olyan mint ha egy cég azt mondaná hogy ennyit meg annyit fizessek hogy náluk dolgozhassam.
ilyet hallottam is egyébként, nem a levegőbe beszélek, és szerintem igaz.
Jó tényleg abba is hagyom, csak még egyet:
Nem lehet, hogy vannak cégek, lelép pár ember, erre a legfőbb vezető kiadja a beosztottaknak: keressetek valami embert!?
Na és ebből van a probléma... Megy a kapkodás, bunkózás, te anyád, én anyám, stb.
Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!