Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ha elmegyek...

Szerintetek ha elmegyek állásinterjúra kinek kell barátságosnak lenni? Nekem vagy a cégnek?

Figyelt kérdés
Voltam egy állásinterjún. Bemegyek, bemutatkozom a recepciósnak, hívja a vezetőt. Az rámnéz majd nyögi a recepciósnak: 10 perc és jövök, de így undorral. Magamról annyit van diplomám, tiszta vagyok, ingben mentem, szerintem nálam minden normális volt. Az interjú alatt egy másik fickó beszélt, vágta a fejeket, sóhajtozott, ez a vezető végig a földet nézte, néha annyit nyögött oda hogy "hó". Én meg úgy voltam vele minek örüljek, megint egy hely ahol minimálbér körüli lehet keresni. Lehet ott kellett volna vihognom mint a tejbetök vagy hogy mondják az ilyet? Azt mondják majd valamikor küldenek email-t. Persze. Szerintetek?
2016. ápr. 28. 09:40
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Ja még annyit akartam írni hogy az angol nyelvtudásom úgy "tesztelték" hogy megkérdezte a fickó: így van? mondom igen. Erre ő: akkor biztos így van, ennyi volt, arra nem vette a fáradságot, hogy kérdezzen párat angolul. Ennyi.
2016. ápr. 28. 14:05
 22/32 A kérdező kommentje:
Mármint hogy van angol középfokú nyelvvizsgám, arra kérdezte hogy így van.
2016. ápr. 28. 14:06
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszek nepszerü a hozzaszolasommal, de nem lehet, hogy a stressztürö kepessegedet akartak teszteni? Hogy hogy boldogulsz bunko ügyfelekkel. Vagy nem olyan allas volt? Csak zarojelben: Erdekes, nekem a legjobban sikerült allasinterjum az volt, mikor mar volt masik allasom, csak illendösegböl mentem el, es picit flegma is voltam.
2016. ápr. 28. 14:10
 24/32 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét félnek barátságosnak kellene lennie.

Ha veled nem voltak,ne sajnáld,én anno mikor munkát kerestem az időmet se pazaroltam,volt olyan,hogy csoportos interjú közben álltam fel,megköszöntem illedelmesen a lehetőséget és szépen hazajöttem. Igen azért,mert nem volt szimpatikus ahogy beszéltek,hogy még fel sem vettek de már trükköznének a fizetéssel,láttam,hogy aljasok stb

Vagy még egy ,ami nagyon beleégett a fejembe. Állásinterjú,én szépen kiöltözök,viszem a papírjaimat ,illedelmes és udvarias vagyok, a leendő munkáltatóm meg megjelenik összeböfögött pólóban,olyan piaszaggal,hogy attól még én is beállok ..ott is fordultam haza azzal a lendülettel .

Aki az elején tróger,az az is marad . A munkáltató meg a munkakeresőre is vonatkozik.

2016. ápr. 28. 14:12
 25/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom még két dolog jutott eszembe.

Ja igen, ügyfelekkel kellett volna foglalkozni, először persze, de nem csak azzal, hanem háttérmunkával is, néha egy kis áruösszekészítés, stb.

Nem lehet azért bunkóztak mert homoszexuálisnak néztek? Valami miatt nem tom. Mondjuk totál nem vagyok az, meg nem is úgy öltözködöm, pl. fehér nadrághoz rószaszín ing meg ilyenek, fekete nadrágban voltam, stb, de az nem lehet, vagy akkor nem annak, csak valami negatív dolog, vagy valami negatív dolgot olvastak ki belőlem, nem is tudom?

Valami hülyeséget legyártott az agyuk nekik rólam, nem is tudom.

2016. ápr. 28. 14:16
 26/32 A kérdező kommentje:
Még annyit ha az interjúztató nem mond semmit, szóval nekem kell kitalálnom a dolgokat, akkor lépek máshova! Szóval ilyen hülyeségekkel nem foglalkozom, az ilyen munkahelyre inkább ne vegyenek fel semmi pénzért! Megyek akkor máshova kevesebbért.
2016. ápr. 28. 14:22
 27/32 A kérdező kommentje:

Kb. ez nekem olyan mint ha egy cég azt mondaná hogy ennyit meg annyit fizessek hogy náluk dolgozhassam.

ilyet hallottam is egyébként, nem a levegőbe beszélek, és szerintem igaz.

2016. ápr. 28. 14:45
 28/32 anonim ***** válasza:
En mar csak azt nem ertem miert vagy ennyire kiborulva rajta?Bunkok voltak oszt kesz. Jobb, hogy most derült ki. Majd lesz masik allasod, gondolom nem csak naluk lehet dolgozni. Aki munkat keres az min. 1x belefut egy ilyen interjuba.
2016. ápr. 28. 14:56
 29/32 A kérdező kommentje:

Jó tényleg abba is hagyom, csak még egyet:

Nem lehet, hogy vannak cégek, lelép pár ember, erre a legfőbb vezető kiadja a beosztottaknak: keressetek valami embert!?

Na és ebből van a probléma... Megy a kapkodás, bunkózás, te anyád, én anyám, stb.

Nem?

2016. ápr. 28. 15:02
 30/32 anonim ***** válasza:
Nalunk ez alapvetöen igy zajlik, hogy vannak különbözö reszlegek amiknek vannak vezetöi. A reszlegvezetö es a fönök latjak, hogy kell meg x ember. ( pl. valaki felmondott, vagy hasonlo, eleg egyertelmü szokott lenni mikor kell valaki). Meghirdetik az allast, a reszlegvezetö kivalogatja a CV-ket, amik szoba jöhetnek, megbeszeli a fönökkel, majd behivja interjura, neha probanapra is a jelölteket. Neha csak a reszlegvezetö van jelen az interjun, neha a nagyfönök is. Utana merlegelnek es ertesitik az illetöt. Hat kb. igy zajlik, igaz nalunk nem divat a bunkozas..
2016. ápr. 28. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!