Tlálokozott valaki a Florida Fragrance Kft. -vel? . Állásinterjúra vagyok invitálva, de nem szeretnék egy felesleges csalódott utat magamnak, így ha bárkinek van esetleg tapasztalata azt szívesen fogadom.
Nincs céges feketelistán,frissen alapított cég.
Budapesti székhelyű.
Ne feledd pofára megy a játék. Ha jól nézel ki akkor van
esélyed hogy felvesznek. De ha nem akkor nincs esélyed.
Föként sok helyen ezért kérnek FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZOT.
Hello!
Személyes tapasztalat nincs, de egy kis internetes keresés eredményeként:
1) [link]
2) [link]
Szóval valamilyen direktmarketinges cég, valószínűleg illateszerekkel foglalkoznak.
Ha neked bejön az ilyen meló még lehet jó is, de ajánlott nagyon észnél lenni a mindenféle kezdőcsomagok megvásárlását illetően, amit utána vagy el tudsz adni vagy nem.
Üdv': _Zs_
Köszönöm szépen a válaszokat.
Hívtak de nem mentem el,számomkérő hivást kaptam hogy miért nem vagyok a castingon,mire mondom hogy nem érdekel dm-s meló és már nem aktuális. Közölte a hölgy hogy ez nem így megy és hogy igazán szólhattam volna.Amúgy én hívtam őket mert alig csörgettek és persze visszahívom....
Megy a rinya..blabla -így hogy számithatnak rám...megy ilyen megjegyzések,mire halkan emlékeztetem a hölgyet h én költségemre oszt éppen,így rám rakja.
Konzekvencia??=Alig múltu kis Fft.-knél nem lesz karrier!
Itt is erről van szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
Én tavaly voltam náluk fél évet,többféle promóción is adtak munkát,jó csapat volt szép hangulatos irodával.
Fizetést pedig rendesen kaptuk minden nap a munka végén.
Azért jó vigyázni az ilyen friss cégekkel ám!!!
Lehet valamilyen fedőtevékenység is.
Ha valahová úgy kell jelentkezned, hogy bármilyen pressziót érzel, vagy bármilyen jelleggel manipulálnak,
vagy az informálással szűkölködnek: FUSS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!