Állásinterjúra kisminkeljem magam, ha amúgy soha nem sminkelek?
26 éves nő vagyok, egy nagy multihoz megyek állásinterjúra. Nem vagyok csúnya, és normálisan öltözködöm (állásinterjúra is elegánsan ki fogok öltözni), de soha nem sminkelek. Amúgy nem csúnya a bőröm, csak smink nélkül kissé "unalmas" az arcom.
Ez jelenthet valamit állásinterjún? Mennyire nézik ezt a fajta igényességet egy fiatal nőnél?
Amúgy olyan pozícióra jelentkeztem, ahol nem kellene engem "mutogatni",szóval nem ügyfelekkel dolgoznék együtt, háttérmunkát végeznék a többi munkatárssal kooperációban.
szerintem ha nem sminkelsz akkor felesleges másnak mutatnod magad ilyen helyzetben...
ha mosolygós vagy akkor mosolyogj, az legyen a legszebb sminked :)
22F
Én sem szoktam, kb. soha, de állásinterjúra pont tennék fel egy picit.
Nem kell túlzásba vinni, de hidd el, szebb leszel tőle. :) Viszont előtte 2-3 alkalommal végezz próbasminkelést - hisz nincs rutinod -, mert irtó ciki, ha összemázolod magad.
Spirál (persze, ha nem tudod csomómentesen, akkor hagyd, vagy gyakorolj!), szemhéjfesték (szolidan), esetleg korrektor (nekem ez felejtős, halottnak a csók :/). Rúzst felejtsd el, még a tapasztaltak is képesek rúzsvigyort összehozni :D
8. :-)))))
Kicsit tulreagaltad, de azert van benne valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!