Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjúra kisminkeljem...

Állásinterjúra kisminkeljem magam, ha amúgy soha nem sminkelek?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, egy nagy multihoz megyek állásinterjúra. Nem vagyok csúnya, és normálisan öltözködöm (állásinterjúra is elegánsan ki fogok öltözni), de soha nem sminkelek. Amúgy nem csúnya a bőröm, csak smink nélkül kissé "unalmas" az arcom.

Ez jelenthet valamit állásinterjún? Mennyire nézik ezt a fajta igényességet egy fiatal nőnél?

Amúgy olyan pozícióra jelentkeztem, ahol nem kellene engem "mutogatni",szóval nem ügyfelekkel dolgoznék együtt, háttérmunkát végeznék a többi munkatárssal kooperációban.

2015. dec. 17. 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

szerintem ha nem sminkelsz akkor felesleges másnak mutatnod magad ilyen helyzetben...

ha mosolygós vagy akkor mosolyogj, az legyen a legszebb sminked :)

22F

2015. dec. 17. 09:46
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Ne sminkelj.
2015. dec. 17. 09:52
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Ne. A klemens nkaltatonak nem lenyeges, h a dolgozoha sminkel v nem. Nem igenytelenseg smink nelkul megjelenni.+ ha nem szoktal, nincs is rutinod benne, nagyobb esellyel rontod el a sminked. A sminknelkuliseg nem, de egy maszatos , pontstlan smink nyom a latban
2015. dec. 17. 09:54
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Munkaltatonak*
2015. dec. 17. 09:54
 5/15 anonim ***** válasza:
25%
Sminkelj.Bb krém,pirosító,spirál.Ezek minimum.Ha unalmas,egyszerű az arcod,az állásinterjúnál nem nyerő,ugyanis ők is unalmasnak fognak tartani.Azokból pedig sok a jelentkező.Nem lesz benned plusz.Én úgy gondolom,hogy 18 évesen még eleve sugárzik a bőr,valóban nincs minden helyzetben szükség sminkre.De 25 év felett én max.a boltba szaladok el smink nélkül.Pedig szép az arcom,de fehér,semmi extra,mintha beteg lennék.Bizonyos kor felett szerintem hozzátartozik az igényhez a láthatatlan smink.Számomra unalmas lenne egy olyan nő,aki 26 éves korára még nem esett át azokon a fontos dolgokon,ahol igenis számít egy jó kinézet,hozzáillő sminkkel.Rengeteg van youtube-on,alapsmink,láthatatlan smink,egyszerű smink,mégkülön van smink állásinterjúra is.Én magam is sminkes,vagyok.A smink nem azért van,hogy elfedjen,hanem azért,hogy kiemeljen,a szebbet még szebbé tegye.
2015. dec. 17. 10:01
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Van ahol nézik. Mivel nem tudhatod, hogy hol nézik és hol nem ezért egy minimális sminket érdemes feltenni. Olyat, ami jelzi, hogy foglalkozol magaddal, de nem zavar Téged sem az interjún. Van ahol a 40 fokban is elvárják a harisnyát, a kiskosztümöt, stb. Tehát inkább úgy érdemes készülni mindenhova, hogy figyelik ezeket a dolgokat.
2015. dec. 17. 10:02
 7/15 anonim ***** válasza:
58%

Én sem szoktam, kb. soha, de állásinterjúra pont tennék fel egy picit.

Nem kell túlzásba vinni, de hidd el, szebb leszel tőle. :) Viszont előtte 2-3 alkalommal végezz próbasminkelést - hisz nincs rutinod -, mert irtó ciki, ha összemázolod magad.

Spirál (persze, ha nem tudod csomómentesen, akkor hagyd, vagy gyakorolj!), szemhéjfesték (szolidan), esetleg korrektor (nekem ez felejtős, halottnak a csók :/). Rúzst felejtsd el, még a tapasztaltak is képesek rúzsvigyort összehozni :D

2015. dec. 17. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Apjuk fa..át a munkáltatóknak! Már felsorolni is sok, mi tetszik nekik és mi nem! Nem modellkedésre vagy színésznőnek jelentkezel.Egy elegáns öltözék legyen nekik bőven elég.Rendezett frizura és kész.Már unalmas, hogy lassan a takarítónőnek jelentkező is azon kell görcsöljön, hogy beszerezzen-e egy gucci kosztümöt állás inerjú előtt, mert bizonyos görényeknek semmi sem elég jó.
2015. dec. 17. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:
40%
azonban állásinterjútól függetlenül, ha unalmasnak érzed az arcod, de az erősebb smink nem tetszik, használj natúr sminket.Az észrevétlenül szépít meg.
2015. dec. 17. 10:51
 10/15 anonim ***** válasza:

8. :-)))))

Kicsit tulreagaltad, de azert van benne valami!

2015. dec. 17. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!