Állásinterjúra tényleg ne kibontott hajjal menjek?
Csütörtökön lesz életem első igazi állásinterjúra, pályakezdő vagyok, eddig csak diákmunkán voltam. Olvasgatok hasznos tanácsokat, pl. az állásinterjúra ideális kinézettel kapcsolatban.
Nekem hosszú hajam van, és több helyen írják, hogy a hosszú hajú nők fogják össze a hajukat, vagy lófarok legyen vagy konty, mert az "elegánsabb, komolyabb". Igen ám, de én sokkal hülyébben nézek ki összefogott hajjal. :( Kerek a fejem, magas a homlokom, nagyon hátul kezdődik a hajam, a copfba kötött haj abszolút nem előnyös, elölről nézve olyan, mintha kopasz lennék.
Kibontott hajjal sokkal normálisabban nézek ki, és tudom hogy nem szépségverseny, de nyilván számít az első benyomás.
Ilyen esetben is azt mondanátok, hogy kössem össze a hajam? Esetleg van valakinek frizuraötlete ilyen archoz/hajhoz?
Amúgy ne egy hullámos, tépett, vörös bozontot képzeljetek el - festetlen barna hajam van, egyenes, csak simán egyszerűen kibontva gondoltam.
Köszi a válaszokat!
23/L
Sok hosszú hajú lányt látok, aki összefogja a haját és elölről emiatt nagyon golyófeje van. Valami szép lépcsőzetes frizurát nem akarsz vágatni?
Az a lényeg amúgy, hogy próbálj meg magabiztosan fellépni, és ha a kibontott haj ehhez hozzájárul, inkább legyen az. Próbálgasd esetleg, hogy így beszélsz a tükörrel, mondasz szövegeket, mennyire zavar, belehullik-e a szemedbe, ha beszélsz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!