Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Olyan lézetik hogy hónapokkal...

Olyan lézetik hogy hónapokkal korábban lekötött szabadságot a cég az utolsó órákban fúj le zéró indoklással és kirúgással fenyeget ha nem megyek?

Figyelt kérdés

Január első hetében kérvényeztem szaros 3 nap szabit a tavaszi szünetre (csüt pént kedd) hogy a családdal együtt legyek. Kaptam is választ: oké.

Majd MA közölték munkaidő vége előtt 2 órával hogy holnap hova leszek beosztva. Mondtam én holnap szabin vagyok. Mi az hogy szabin? Ki mondta ezt? Előhúztam a szabos kérvényt ott van rajta engedélyezve aláírva.

Én a naiv azt hittem erre bocsánatot kérnek a tévedésért. Hát dehogy kértek. Jönni kell, ha nem kirúgnak. Megmondták. Mindezt üvöltve.

Ilyenkor mit lehet tenni? Nem bemenni? De akkor repültem. Az állás meg kell.

Vagy hagyjam hogy birkának hülyének nézzenek és bemenjek? De akkor meg valóban hülye és birka is vagyok.

2016. márc. 23. 10:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Durva és elképesztően szomorú, hogy ilyen szinten lehet embereket szivatni. Simán megmodhatta volna az elején, hogy nem mehetsz, és akkor másképp tervezed a magánéletedet.

Így nem csak téged szivatott meg, hanem az egész családodat. Borzalmas, hogy ilyen létezik.

2016. márc. 24. 16:17
 12/12 A kérdező kommentje:

" Borzalmas, hogy ilyen létezik."m

"Megnyugtatlak " (ha netán azt hinnéd ilyen hely is van de nem sok...) hogy dögivel vannak még ilyen mocsok helyek.

Ha jól meggondolom tisztességes normális helyen én még soha nem dolgoztam

2016. márc. 24. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!