Ha a főnököm bolti eladóként vasárnapi munkára kényszerít és állásommal zsarol akkor ellenőrzés esetén a büntetésem is fizeti majd? Mert büntetik a munkáltatót és munkavállalót egyaránt!
Kis boltban vagyok eladó, vasárnapi boltzár ellenére is nyitva vasárnap én az elaód meg ott vagyok. nem vagyok se tulaj se családtag mégis ott vagyok. Állásommal zsarolnak kényszerítenek. Ha nem vállalnám a vasárnapot, kirúgnának.
Vajon ebben az esetben ha jön egy ellenőrzés és büntetés lesz (mert büntetnék a főnököt és engem az alkalmazottat is) akkor a főnök fizeti majd az én büntetésem is?
mert mindig azt mondja ha majd lesz ellenőrzés majd ő beszél az ellenőrökkel én csak ne foglalkozzak ezzel.
Ez eddig oké de ha kiszabják a büntit a csekket a főnököm kezébe nyomhatom majd hogy fizesd már be helyettem ha már elhangzott „én csak nem foglalkozzak ezzel”?
Na, írd meg nekem privátban a céged adatatait.
Megyaz ellenőrzés!
Neked, mint alárendeltnek semmi bajod nem lesz, max, hogy bevonják a munkáltatód engedélyét=mást kell keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!