Ha a főnököm bolti eladóként vasárnapi munkára kényszerít és állásommal zsarol akkor ellenőrzés esetén a büntetésem is fizeti majd? Mert büntetik a munkáltatót és munkavállalót egyaránt!
Kis boltban vagyok eladó, vasárnapi boltzár ellenére is nyitva vasárnap én az elaód meg ott vagyok. nem vagyok se tulaj se családtag mégis ott vagyok. Állásommal zsarolnak kényszerítenek. Ha nem vállalnám a vasárnapot, kirúgnának.
Vajon ebben az esetben ha jön egy ellenőrzés és büntetés lesz (mert büntetnék a főnököt és engem az alkalmazottat is) akkor a főnök fizeti majd az én büntetésem is?
mert mindig azt mondja ha majd lesz ellenőrzés majd ő beszél az ellenőrökkel én csak ne foglalkozzak ezzel.
Ez eddig oké de ha kiszabják a büntit a csekket a főnököm kezébe nyomhatom majd hogy fizesd már be helyettem ha már elhangzott „én csak nem foglalkozzak ezzel”?
"semmi összefogás semmi elégedetlenség ha a túlóra nem volt kifizetve, csak lehajtott fejjel követni minden utasítást."
Azért néhány dolog ÚJRA mert már leírtam.
ÖSSZEFOGÁS??? Na és ki kötött? 1 szem alkalmazott vagyok!! KIvel fogjak össze? A főnökkel? A főnök ellen...
Semmi elégedetlenség? Hogyne lenne. Töménytelen sok. Mint láthatos is. És? Elégedetlenséggel nem lehet befizetni a villanyszámlát. Mégis mi a jó francot tehetek? Nyomjam fel a saját helyem és bukjam el még etzt az állást is és akkor tényleg felköthetem magam?
Vagy mit?
Szóljak a főnöknek? ÉS minek? Hogy kirúgjon?
A kifogáskereséssel úgy látom nincs probléma
Az összefogás természetesen azokra vonatkozott volna akik nem egyedül dolgoznak egy helyen, köszönöm hogy megint leírtad de elsõre is világosan megértettem, bár talán úgysem hiszed el de olvasni tudok, viszont nyilván mindenki más hülye rajtad kívül.
Szerintem ne is csinálj semmit, csak amit a fõnök mond.
Itt éled ki magadat rajtunk, de vele nyilván nem beszélsz ilyen hangnemben. Meg is érdemled az ingyen vasárnapot ha ilyen tehetetlen vagy
"de vele nyilván nem beszélsz ilyen hangnemben"
Na ezt jól látod!
meg se merek nyikkani. Igen főnök hogyne főnök úgy lesz főnök kb ez az össz kommunikáció.
És újra megkérdem: mégis mit tehetek? Szóljak be? Kérjem ki? Mondjam azt hogy no vasárnap max ha fizeti pótlékkal? Minek ? Hogy repüljek 5 perc alatt?
Tudod mennyi idő alatt lenne a helyemre ember? 5 perc alatt!!
Tudod hány helyi nő van itt hozzám hasonló korú aki évek óta sehova se kell és örömmel és azonnal beállnának a helyemre? AZONNAL!!
Na ezek az opciók! Úgy ugráljon az ember.
Nem bántasz vele én is tudom ezt is írtam. Csak azt nem értem egyesek hogy veszik maguknak a bátorságot hogy így ismeretlenül szórják a nulla gyakorlatiasságú tanácsaikat hogy ott kell haygni fel kell jelenteni keresni kell mást!
Persze. Hol mást. Mit?? Hova kellek? 51 felett nő és kistelepülés? Hova??? A falu dugig van középkorú akár fiatal állástalanokkal akik szintén a kutyának se kellenek már az is nagy szó hogy 3 hó közmunkát kapnak!! Még azért is volt már verekedés hogy ki jusson télen a hólapátoláshoz!!!
Hova kellek én már? A kaszásnak kellek max!
És mitől lesz jobb? Áruld már el!
Mitől? Szólaljak meg? Kirúgnak!
Állás soha többet sehol.
Kinek kellek.
Mondjuk azt ajánlom figyelmedbe hogy télen a faluban a közmunkán kívüli hólapotáloásért (8 óra munka 4000 ft/nap) ÖSSZEVEREKEDTEK hogy ki kapja azt a kemény 3 helyet...
Ennyire "van" meló!
"neked kéne változtatni"
Jó. Min? Mondd meg.
Valamint azt is megkérdezem hogy ha nincs pénzem befizeted a villanyzsámlát helyettem? Mert könnyű pofázni de aztán ha követem a tanácsodt mondjuk kirúgnak és nem találok mást akkor eltartasz?
Mert ha igen, akkor oké. Várom a tanácsodat. Igérem követem.
csak majd tarts is el engem ha tanácsod a munkanélkülsiégbe vezet. Ez így jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!