Fiatal munkavállalót keres egy cég induló csapatába.32 évesen nem kellek öreg vagyok.32 már nem fiatal?
Meg is mondták (és ezzel nagy hibát vétettek mert akár jogi útra is terelhetném az ügyet) hogy „nem az én korosztályomra gondoltak”, ők fiatalt keresnek. 24-25-ig bezárólag max, de inkább 20 körülit.
Mielőtt az agyamentek elkezdenének (ál)poénkodni hogy call girl szolgáltatásról van szó… nem. Hanem egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálatosi munkaköréről (személyes ügyfélszolg). És oda egy 32-es már öreg.
Gondolom te is nő vagy, ugye?
...
Ez gonoszság.
A kor önmagában nem számít.
Egy 32 éves nem öreg, simán nézhet ki úgy, mint egy huszonéves.
Gondolom, fiatalos, jó megjelenésű embert szeretnének. Ami szerintem a 32 éves is megfelel. Azért mégsem 55 évesen jelentkeztél.
Egyébként az is lehet, hogy gázos a munka és a fiatalabbak jobban bevállalják, jobban irányíthatók, mint aki már tapasztaltabb :)
Gondolom te is nő vagy, ugye?
Ennek mi jelentősége? Nem volt szó a hirdetésben se nő se ffiról.
Nem is feltételeztem, hogy szó lett volna a munkavállaló neméről a hirdetésben.
Azt viszont a saját bőrömön érzem, hogy nőként miért nehéz, és van egy olyan gyanúm, hogy esetedben sem valamiféle "öregségről" van szó, hanem ez csak egy finomabb kifogás. Bár ha meg mégis pasi vagy, akkor valószínű ez a cég tényleg egy kis pályakezdőt akar inkább.
ÉS a 32 az mi? Öreg? Az nem. Középkorú? Az sem.
Fiatal? Ezek szerint nem. De akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!