Fiatal munkavállalót keres egy cég induló csapatába.32 évesen nem kellek öreg vagyok.32 már nem fiatal?
Meg is mondták (és ezzel nagy hibát vétettek mert akár jogi útra is terelhetném az ügyet) hogy „nem az én korosztályomra gondoltak”, ők fiatalt keresnek. 24-25-ig bezárólag max, de inkább 20 körülit.
Mielőtt az agyamentek elkezdenének (ál)poénkodni hogy call girl szolgáltatásról van szó… nem. Hanem egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálatosi munkaköréről (személyes ügyfélszolg). És oda egy 32-es már öreg.
Már nem "alakítható a személyiségünk".
Igen így van. Már nem nyelem le hogy maradjak benn órákat pluszban ingyen és még meg is próbálták magyarázni hogy ez nekem jó voltaképp mert szakmailag fejlődök.
Már nem nyelem le hogy nem fogadják el a betegállományos papírt.
Már nem nyelem le hogy még az alapszabit se kapom meg.
Szóval nem vagyok már alakítható. És ez rossz a cégnek. Neki egy dekoratív külsejű birka kell ami bármit bekajál amit elé tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!