Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért lett a főnököm a mocsokn...

Miért lett a főnököm a mocsoknál is mocsokabb mióta felmondtam? Felmondási időmet töltöm.

Figyelt kérdés

A főnököm mindig is egy mocsok volt, de amióta felmondtam, azóta még a mocsoknál is mocsokabb. Már lassan az is probléma hogy levegőt merek venni. Felmondási időmet töltöm egyébként.

Nem értem a dolgot mert milliószor hallottam hogy pótolhatatlan ember nincs dolgozz vagy kirúglak na jövő héten már nem leszel itt és hasonló kedves szövegek.

Hát akkor mi a probléma? Pótolhatatlan ember nincs hát itt az alkalom megmutatni így van-e.

Ki akart rúgni ezerszer hallottam hát mi a gond most magamtól megyek még kirúgni se kell? megkíméltem őt a végkielégítés fizetésétől is.

Szóval voltaképp mi a gondja?

Hogy eggyel kevesebb pincsikutyája van akit ugráltathat? De hát marad még elég meg fog találni valami szerencsétlen barmot a helyemre idővel.

Mondjuk már azzal kivertem a biztosítékot hogy nem maradtam túlórázni. EDddig maradtam nem mertem nemet mondani mert féltettem az állásom. Már nem féltem, lejár a munkaidőm megyek, a dolgozók közül egyedüliként. Még az se érdekes hogy erre akkor nem kapok külön pénzt mert a túlórát úgyse fizették soha.

2016. márc. 13. 09:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"sajnos elég sok tapló főnök van"

Sajnos a kérdés nem az mennyi van (sok!) hanem az van-e olyan aki nem az. Én még olyat nem láttam de ÁLLÍTÓLAG a lottó ötöst is meg lehet nyerni....Csak még sose láttam olyat aki megnyerte volna.

2016. márc. 13. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ha már úgyis felmondtál, akkor miért netes jósokkal akarod megtippeltetni az eredményt, ahelyett, hogy odaállsz a csúnya, gonosz főnököd elé és megkérdezed tőle, hogy "hát neked meg mi a lófaß bajod van"?
2016. márc. 13. 17:25
 13/16 A kérdező kommentje:

" hogy "hát neked meg mi a lófaß bajod van"?"

Mert annyira utálom azt a f***szt hogy még beszélni se állok le vele. Tényleg félek rossz vége lenne. Még a végén pofán kenném de úgy hogy hullazsákban vinnék el.

Ezért nem.

2016. márc. 13. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:

"sajnos elég sok tapló főnök van"

"Sajnos a kérdés nem az mennyi van (sok!) hanem az van-e olyan aki nem az."

Erről a régi vicc jutott az eszembe:

– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!

– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!

Szóval van az a beosztott aki az összes/bármely főnökből kihozza a taplót. Talán te is ilyen vagy.

2016. márc. 13. 20:38
 15/16 A kérdező kommentje:

"Szóval van az a beosztott aki az összes/bármely főnökből kihozza a taplót. Talán te is ilyen vagy."

Na madárkám ha gondolod összehozlak a kollegáimmal és beszédl mér ezt meg velük! Meg kérdezd már meg mi a véleményük a "kopasz disznóról" (= a főnök megnevezése a dolgozók között és ez még egy finomabb megnevezés).

Nekem úgy tűnik hoy nincs ember a földön aki erre abaromra ne azt mondaná hát hát ez egy barom. Mert az.

Tán nem véletlen? Nem lehet hogy teóriagyártás helyett el kéne hinni hogy igen, ez egy barom? Egy csaló egy tolvaj egy mocsok egy szemét egy lámpavasra való patkány.

2016. márc. 13. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:

"Na madárkám"

Nem vagyok a madárkád! Nem kéne ilyen nagyképűnek lenned!

Attól, hogy nem jó a főnököd, merő ostobaság általánosítani minden főnökre!

2016. márc. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!