Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért lett a főnököm a mocsokn...

Miért lett a főnököm a mocsoknál is mocsokabb mióta felmondtam? Felmondási időmet töltöm.

Figyelt kérdés

A főnököm mindig is egy mocsok volt, de amióta felmondtam, azóta még a mocsoknál is mocsokabb. Már lassan az is probléma hogy levegőt merek venni. Felmondási időmet töltöm egyébként.

Nem értem a dolgot mert milliószor hallottam hogy pótolhatatlan ember nincs dolgozz vagy kirúglak na jövő héten már nem leszel itt és hasonló kedves szövegek.

Hát akkor mi a probléma? Pótolhatatlan ember nincs hát itt az alkalom megmutatni így van-e.

Ki akart rúgni ezerszer hallottam hát mi a gond most magamtól megyek még kirúgni se kell? megkíméltem őt a végkielégítés fizetésétől is.

Szóval voltaképp mi a gondja?

Hogy eggyel kevesebb pincsikutyája van akit ugráltathat? De hát marad még elég meg fog találni valami szerencsétlen barmot a helyemre idővel.

Mondjuk már azzal kivertem a biztosítékot hogy nem maradtam túlórázni. EDddig maradtam nem mertem nemet mondani mert féltettem az állásom. Már nem féltem, lejár a munkaidőm megyek, a dolgozók közül egyedüliként. Még az se érdekes hogy erre akkor nem kapok külön pénzt mert a túlórát úgyse fizették soha.

2016. márc. 13. 09:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A főnököd alapból élvezi, hogy hatalma van és másokat irányíthat, ugráltathat, megfélemlíthet. Most piszkálja csőrét, hogy megfosztottad egyrészt attól az örömtől, hogy tovább csicskáztathasson, másrészt attól, hogy ő rúghasson ki. A többi munkatárs előtt is frusztrálja ez.

Pattogjon csak, ne végy tudomást róla. Persze a kollégáidat lehet sajnálni.

2016. márc. 13. 10:06
 2/16 A kérdező kommentje:

És akkor még nem is tudja hogy még a felmondási idő alatti b****szakodásnak is vége mert jövő héttől felmondási idő végéig betegállományban leszek mert a betegáll is beleszámít a felm időbe és erre kössön csomót a parasztja.

Remélem agyvérzést kap de nem fog mert ahhoz agy is kéne.

2016. márc. 13. 10:12
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
azért veled is vannak gondok kérdező...
2016. márc. 13. 10:14
 4/16 A kérdező kommentje:

Például mi?

Mesélj!

Hogy több éves mocsokásgért szívatásért töméntelen sok kifizeetlen ingyen ledolgozott túlórálért most egy-két hét kamu betegállománnyal fizetek?

Csepp az a tengerben!

Tudod mennyi túlórát adtam inygen ennek a szar helynek az évek alatt? Hát havi 10-20-at átlagban. Ennek zömét soha nem fizették ki, feketén menetk úgy működött hogy maradsz vagy kirúglak. És én maradtam mert féltem hogy kirúgnak.

Szóval mesélj.

2016. márc. 13. 10:27
 5/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel. Nehogy már azok után, amit évekig csinált a főnöke, nekiessünk néhány hét kamu betegállomány miatt.

Hülye lennék még a felmondási időben is aláállni a szívatásának. Persze biztos gond van velem...

2016. márc. 13. 10:36
 6/16 A kérdező kommentje:

És a betegállományról annyit. évtizedek óta kezelt gyógyszerezett szívbeteg vagyok.

Szóval bármikor ráfoghatom a valóban létező szívbetegségemre a betegállományt és az atyaúristen se talál fogást rajta.

Egyébként meg: örüljön a főnök hogy a fogai még a helyén vannak. És akkor még diplomatikus voltam.

Ez egy olyan főnök akinek egyik reggel a kocsijának összes üvege törött volt... gondolom valami "hálás" alkalmazottja. Nem tudom ki volt, de abszolút megértem akárki is volt.

2016. márc. 13. 10:39
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Mielőtt válaszoltok, azt vegyétek figyelembe hogy ez a kérdezőnek már vagy a 100-adik "mocsok a főnököm" kérdése. Ha annyi munkahelye lenne mint ahány helyről már kirúgták a kérdései alapján, akkor már benne lenne a Guinness rekordok könyvében. :D
2016. márc. 13. 12:25
 8/16 anonim ***** válasza:
7-es, te honnan tudod mindezt? Ismered személyesen a kérdezőt és tudod, hogy mennyi és milyen kérdést írt már ki ide?
2016. márc. 13. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem ismerem személyesen (Szerencsére), de napi szinten ránézek az oldalra, és elég feltűnően özönlenek a tök ugyanolyan nyelvezetű "mocsok főnök" kérdések, úgyhogy sanszos hogy ugyanaz írja ki őket.

De ha te élvezed hogy feleslegesen téped a szádat kamu kérdésekre akkor hajrá.

2016. márc. 13. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

Én nem láttam olyan kérdést, ami egyértelművé tenné, hogy ugyanez a kérdező írta ki, de hajrá, linkeld be ezeket az özönlő kérdéseket, ha annyira biztos vagy az állításodban.

Egyébként csak felhomályosításból írom, hogy sajnos elég sok tapló főnök van, úgyhogy nem lehetetlen, hogy mások is írnak ki hasonló kérdéseket.

2016. márc. 13. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!