Nem akarok menni dolgozni? Ez akkora baj lenne?
Összefoglalom:
-nincs piacképes végzettséged
-nem mész el bárhová dolgozni mert neked az derogál
-amúgy se akarsz emberek közé menni
Életképtelen vagy, ne mentegesd magad!
Az első válaszoló tömören megfogalmazta..
De a suliba ha elbírtad a viselni a sok majmot, akkor egy gyárban 30-40 embert nem?
meg nem muszáj gyárba szopni, találhatsz olyan melot ahol 1-2 emberrel kell beszélni és többet is fizethet...
de am is, ki a tököm akar dolgozni?
van amikor van kedvem, de az évbe kb 15x fordul elő és akkor is 10-ből 9x nem egészen azt amit szerettem volna.
inkább szedjed össze magad azt kezdj valamit...
asszed nekem olyan rohadt egyszerű volt minden?
az f**tos gyárban rohadok, pedig van egy jó szakmám, de mindenhol csicska gyakorlat kell vagy még jobban kéne tudnom amit tudok.
attól, hogy itt sírdogálsz nekünk, nem lesz jobb és csak felb**zod a normálisan dolgozók agyát akik próbálnak tenni valamit az életükért, aztán hallgathatják az ilyen naplopók nyavalygását... mintha bárki úgy született volna, hogy atom király és mindent lazán megold megcsinál meg tökéletes.
nálad nagyobb fogyik is dolgoznak.
plusz az én adómból ne lébecolj otthon, jobban jönne nekem az a pénz amit a hozzád hasonlók miatt kell fizetnem.
És akkor hogyan képzeled el az életedet? Miből fogsz élni?
Nem kötelező dolgozni, ha milliárdosok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!