Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hosszabb szabadság után nem...

Hosszabb szabadság után nem rossz nektek visszamenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Nekem az egész hetem szabi volt, holnap viszont meló. Eleve nem szeretem a vasárnapokat amiatt, hogy tudom másnap meló, de most még rosszabb. Ti hogy vagytok ezzel?
2014. nov. 2. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is utálok dolgozni, de ha nem kéne mennem az se lenne jó megbolondulnék itthon, szar ez az egész élet ráadásul éjszakás leszek
2014. nov. 2. 18:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Én itthon el tudom magam foglalni. Jó, szoktam unatkozni is. De mindig lenne mit csinálni itthon is. Plusz új dolgokat kipróbálni...
2014. nov. 2. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon jól ellennék itthon. Nagy kertes ház, mindig van mit csinálni. Én a munkát (ha olyan h nem is szeretem) elvesztegetett időnek tartom az életemben, napi 8 óra, plusz 2 óra utazás. Inkább élnék annyival kevesebb ideig, ha levonhatnák az életemből a munkahelyemen töltött időt. :d Ráadásul sokszor azért nem csinálok mást (szórakozás), mert úgy vagyok vele, hogy inkább pihenek, mert másnap munka.
2014. nov. 2. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meglepő, de elég sok ember szereti, és szívesen csinálja a munkáját. Én például azt nem szeretem, hogy ami szabadidőm van, annak nagy részét a gép előtt dögölve töltöm, és akkor már hasznosabb elmennem dolgozni.

Én alapvetően szeretek dolgozni, megadja a napi ritmust, utána sokkal jobb kikapcsolódni, vagy a kevés szabadidőt hasznosabban töltik ki az emberek, mint a hosszabbat.

Azt sem értettem soha, miért kell már vasárnap a munkára gondolni, arra elég hétfő reggeltől. Vagy ez is tipikus amit előttem írtak hogy "inkább pihenek mert munka"...ez csak kifogás. Pihenni lehet aktívan is.

Persze én is szeretek itthon lenni, de az a bajom, hogy nagyon haszontalanul tudom eltönteni az időmet, és sokkal jobban beosztom ha vannak kötelező feladatok. Pont ez szokott a munkanélküliek gondja lenni, úgy vannak hogy "ott az egész nap" és ennek fényében neki se áll változtatni mert ráér.

Na meg az sem mindegy ki milyen munkát csinál. Én viszonylag olyat végezhetek, amit élvezek, látom benne a haladást, a fejlődést. Dolgoztam már gyárban is, ahol még a diákmunka is sok volt, olyan embereknél tényleg megértem hogy az életkedve is elmegy, és a munkáját csak az élete elpazarlásának veszi. Én is ezt éreztem mikor napi 8 órában az volt a dolgom, hogy csipeszeket lapátoljak zsákba meg monoton és unalmas munkát végezzek egész nap....Sokkal másabb az a meló, ahol valamit építesz, vagy hozzáadsz, és látod a haladást.

2014. nov. 2. 19:03
 15/15 A kérdező kommentje:

# 5, érdekel az elképzelésed, hogyan lehetne megélni meló nélkül :) Mire gondolsz itt pontosan? Tényleg érdekel :)

# 6, te mivel dolgozol? :) és te # 14?

2014. nov. 3. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!