Hosszabb szabadság után nem rossz nektek visszamenni dolgozni?
Nekem meg őszi szünet volt, és én meg iskolába nem akarok menni :( :D
17/f
Dolgozni menni mindig rossz.Nekem is már a vasárnapomat tönkreteszi, hogy másnap munka és ezen gondolkozom.Egy szükséges rossz.Igen, jó hogy van munka, de csak a fizetés miatt, ami nem sok, szóval nem nagyon vigasztal.
Ne legyünk már álszentek, ki szeret dolgozni? legfeljebb az, akinek a munkája egyben a hobbija, de legtöbb embernek nagyon nem az!
azon gondolkozom, már el kellett volna jutnia az emberiségnek arra a szintre, hogy meló nélkül is meg tudjon élni.Bizonyára nem lehetetlen.Munka, iskola, mindenki utálja.De életünk nagy része rámegy.Az ember hülye, nem tud élni!
Én az iskolát szerettem. Jó, nem a tanulás miatt, de jó volt barátokkal napi szinten találkozni, beszélgetni, és azért a tanulásba se haltam bele. Amit nem szerettem az a korai kelés, amit a mai napig nem szeretek.
Tényleg annak a jó, akinek a hobbija a munkája, de ilyen kevés van. Az sem hátrány, ha szereti a kollegáit az ember, netán még barátjának is nevezhet párat közülük. Én sajnos eléggé magányos vagyok a munkahelyemen, és sokat is utazom, ez sajnos nem segít, hogy jobban megszeressem.
Tudom, hogy örülnöm kell, hogy egyáltalán van munkám, és örülök is, de azon veszem észre magam, hogy sok más munkán gondolkodom, hogy vajon milyen lehet máshol dolgozni, mást csinálni... de csak azt tudom csinálni, amit tanultam, máshoz nem értek (közmunkás meg nyilván nem akarok lenni, bár ahhoz mindenki ért).
Én is múlthéten szabin voltam,plussz előtte a 4 napos hétvége szóval kb 1,5 hetet voltam itthon. Holnap meló.Nincs kedvem :/
Alapjáraton szeretem ezt csinálni,csak nehezen rázódik vissza az ember :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!