Van egy 13fős hálózatom vitaminos termékekkel foglalkozunk! Szeretnénk együtt átmenni egy másik céghez! Mit ajánlatok jó/rossz tapasztalattal?!
Kyani
De itt tovább maradnánk csak szélesítenénk a kínálatot!
ühüm. Láttam már ilyet. "Vitamin egészség?" "Nem?" Akkor biztosítás? Az sem? Akkor jó fazekak?
Ne tedd már magad nevetségessé. Miért akarsz bővíteni? Nincs elég bevétel? Dolgozz többet. Keress több ügyfelet.
A kérdés ez volt :
Van egy 13fős hálózatom vitaminos termékekkel foglalkozunk! Szeretnénk együtt átmenni egy másik céghez! Mit ajánlatok jó/rossz tapasztalattal?!
Köszönöm a válaszokat!
Te magad írod, hogy nem átmenni akartok, hanem egy másik céghez is belépni.
És, hogy miért leszel hiteltelen? Majd rájössz.
Egy seggel nem lehet két lovat megülni.
Nem a termékcsoport miatt leszel hiteltelen.
Nézd, rajtad kívül már elég sokan próbálkoztak ezzel, elég kevés sikerrel. Köztük én is, viszont elég korán ráébredtem, hogy az úgy nem működik.
Kérdező: akik itt le akarnak beszélni, azok nyilvánvalóan MLMeznek, és nem akarnak konkurenciát a saját területükön :)
Nem szabad hallgatni rájuk, az első válaszoló is csak azért kérdezte, hogy melyikben vagy, mert azt is fel akarja venni a portfólióba.
Nem tudok tippet adni, de vágj bele nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!