Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van egy 13fős hálózatom...

Van egy 13fős hálózatom vitaminos termékekkel foglalkozunk! Szeretnénk együtt átmenni egy másik céghez! Mit ajánlatok jó/rossz tapasztalattal?!

Figyelt kérdés
MLM, hálózat, értékesítés, karrier, vállalkozás, pénz, szabadság,

2014. jan. 28. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

Időpont ma 21:17

Nyilvánvalóan csakis azért akarják lebeszélni te okos. Nem vagyok MLM-es, hanem értékesítő. Ráadásul teljesen más területen, kizárt, hogy a kérdező bármikor is a konkurenciám legyen. De teljesen egyet értek azzal, hogy ez nem működik. Persze lehet, hogy annál a cégnél nulla az oktatás vagy nem oktatják, hogy miért nem jó ez.

De, akkor kérdezz meg egy értékesítési trénert. Bizonyára ők is hülyeségeket beszélnek, pláne hogy nekik meg aztán tényleg mindegy.

De te a nagy eszeddel biztos jobban tudod mindezt.

2014. jan. 28. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

Előző:

Bizonyára ez számít. Ügyes vagy, mert a te 59% az annyival jobb? Vitáztam pár hozzád hasonlóval, hogy a zeekrewards nem piramisjáték és le lettem pontozva, ennyi. Végül nekem lett igazam, lecsukták az egész bandát.

De hát mivel érveket nem tudsz felhozni ezért marad a személyeskedés.

Ez az igazán No comment kategória. Ehhez csak gratulálni lehet.

2014. jan. 28. 21:39
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
én is biztatlak. nekem van egy volvo és ford szalonom, az egyik értékesítőt el kellett küldeni, üres lett egy asztal. Ott nyitottam egy műköröm stúdiót, a kiállított autók között pedig zöldséges pultokat helyeztem el, így bővítettem a portfóliót... most gondolkozom, hogy a parkoló egy részén tüzép telepet nyitok.
2014. jan. 29. 01:01
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát persze utolsó!!!Mellette véletlenül nem csinálsz valamit???!? Köszönöm az eddigi sok idióta hozzászólást!(leszámítva azt a párat)
2014. jan. 29. 07:43
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

Nézd az MLM nem az én szakterületem, viszont feltűnt valami a kérdésedből.

Az mindegy most, hogy ez egy jó, vagy egy rossz döntés. Itt kérdezted.

Ennek nem akarok most mélységeibe bele menni, hogy miért gondolom, így. Ám ha már mindenképpen menni szeretnétek és ti választanátok ki a céget, vonalat, szponzort.

Akkor érdemes olyat választanod, ahol komoly üzleti tudás van, az adott vonalon.

Viszont amit mérlegelj:

Ha ezt megléped és megteszitek, anélkül, hogy mondjuk ezt a szponzoroddal, felső vonaladdal megbeszélnétek, akkor egész egyszerűen később ez fog másolódni a hálózatodban.

Ugyan is, nem csak az történik, hogy te szélesíted a termékkínálatot. –Szélesíted a hálózatodban használatos üzleti módszereket is, és ez nem feltétlenül jó! Bármilyen cégtől, hálózatodból bekerülhet a hálózatodba bármi, és bármi másolódhat. Amit most te tennél az is másolódni fog. A felsővonalad nélkül, te reformokba fogsz, másrészt az üzleti döntésedhez nem hiteles forrásból kérsz információt, tanácsot.

Aki pedig itt fogja neked bemutatni a hálózatát cégét, ő is olyan reformot alkalmaz, ami nem lenne túl jó, ha másolódna a hálózatodban.

Tehát én a helyedben azt tenném, hogy a felsővonalamtól kérnék konzultációt. Ha pedig mindenképpen ragaszkodnék még ehhez a döntésemhez, valószínűleg a régi nagynevű cégek irányába indulnék el, és megkeresném azt a vonalat, ahol üzletileg legtöbbet tudok tanulni. – Ez utóbbit valószínűleg én hálózat nélkül lépném ezt meg, mert ez sem túl jó, ha másolódik.

2014. jan. 29. 07:59
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Szia!Nem mindegyik MLM rendszer üzletpolitikája engedi meg, hogy egy másikban is tevékenykedjenek a tagjai.Sokkal eredményesebb lehet az ember, ha csak egy hálózatra összpontosítja a figyelmét, energiáját.Érdemes megnéznetek az FLP-t.
2014. jan. 29. 18:59
 17/20 acelsziv ***** válasza:
80%
17: Anno ezért is kérdeztem, hogy hol van a kérdező. Az FLP üzletpolitikája épp hogy tiltja, hogy párhuzamosan konkurens cégnek is dolgozzon valaki
2014. jan. 29. 21:18
 18/20 beucika válasza:

Szia!

Aktuális még?

2015. márc. 28. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:

persze, hogy aktuális, a kyani már kifulladóban van. Már feleannyi keresés sincs rá a neten, mint egy éve volt. Már csak 20%-a annak, mint ami 2012. szeptemberében... Ilyen egy tipikus pilótajáték "életgörbéje"...

[link]

2015. márc. 28. 15:09
 20/20 beucika válasza:

Igen, sajnos a legtöbb mlm- es dolog az elején érdekes csak. Viszont én Orifame termékeket árusítok, itt azért nem rossz a helyzet.

[link]

Ha esetleg felkeltettem érdeklődésed, adok bővebb felvilágosítást szívesen.

2015. márc. 29. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!