Lefekszik mindenkivel a cégnél és nem rúgják ki?
Van egy fiatal nő, aki multinál dolgozik. Lefeküdt a közvetlen kollégái nagy részével és bent is azzal henceg hogy ha bulizni jár, akkor nem tudja néha mit csinál annyit iszik. A céges összejöveteleken is folyton a férfi kollégái nyakán csüng. (Elmondása szerint jobban kijön a "pasikkal")
Szerintem bomlasztó hatású a csapatra. Nem értem, hogy miért nem foglalkozik ezzel a vezetés, amikor az Ő szemük előtt játszódik minden.
"Nagyon is jó nő+ fiatal és okos is. "
Egy okos és jó nő soha nem kezd kollégákkal, mert ezer egyet kap melón kívül. Csak az akinek nem jut más, mint mindenki macájának lenni.
Egy okos és jó nő elvből nem kezd melóban egy faszival se, még ha fürtőkben lógnak az ajtaján akkor sem.
Az okost, azt szakmai szemmel mondtam. A munkában tökéletesen megállja a helyét, folyamatosan jobbnál jobb munkákat osztanak rá. Ezért is gondolom, hogy tényleg okos nő. Mert egyébként nem tudna mindenben helytállni (ami munkával kapcsolatos)
Szerintem talán kicsit ki is van égve, pont azért mert normális emberi kapcsolatokra nem törekszik, nem hagy rá magának időt. Elképzelhető hogy ezért is iszik sokat munkán kívül. Nem tudom.
43 Az ilyen ember jellemileg,emberileg, érzelmileg nulla, amit szerintem maga is tud, az egyetlen ahol még fent tud maradni, és egyáltalán emberszámba veszik: meló, ezért összpontosítja magát oda.
A pszichopatákra ez abszolút jellemző viselkedés.
Ismerned kéne ahhoz az embereket, hogy ne dőlj be egy külső máznak, hanem tudd a másik gyenge pontját, azonnal a külső látható dolgokon kívül.
Ez egy lelkileg halott ember, aki ezerrel ezt próbálja tusolni, és a testét dobja be.Hogy a munkán kívűl valami emberi látszódjék a külvilág felé.
Amiért neked sem kéne: nincs közöd/jogod más magánügyébe beleszólni. Kinek érzed magad, az erkölcs (saját értelmezésed szerinti) megtestesülésének?
Hallottad már, hogy a szabadságod vége ott van, ahol másé kezdődik?
"Solitude nevű felhasználó válasza:
#45 Az ilyenek miatt mint Te... Van hányingere az embernek ettől a világtól."
Talán az olyanok miatt még rosszabb a világ, akik a beléjük programozott erkölcsi és egyéb normáknak vakon megfelelve korlátozzák önmagukat akár egész életükön át, DE, ha azt tapasztalják, hogy a világ nem e normák szerint működik, és/vagy vezetői nem tartatják be ezeket az íratlan, de akár írott szabályokat:
1. sem kézbe nem veszik az ügyet
2. sem nem kényszerítik a vezetőiket
3. sem nem vizsgálják felül az elméjüket uraló normákat, elvárásokat a valóságtól való elrugaszkodottság okán (ha van képem a világról, de az pontatlan, akkor a világot és lakóit kell megjavítani, vagy a képet?)
Azért, mert ők a fröcsögésen, kritizáláson túl semmit nem tesznek. Míg pl. a kérdező által említett nő megéli és megvalósítja a saját normáit, nem kéri/várja, hogy más tegye helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!