Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lefekszik mindenkivel a...

Lefekszik mindenkivel a cégnél és nem rúgják ki?

Figyelt kérdés

Van egy fiatal nő, aki multinál dolgozik. Lefeküdt a közvetlen kollégái nagy részével és bent is azzal henceg hogy ha bulizni jár, akkor nem tudja néha mit csinál annyit iszik. A céges összejöveteleken is folyton a férfi kollégái nyakán csüng. (Elmondása szerint jobban kijön a "pasikkal")

Szerintem bomlasztó hatású a csapatra. Nem értem, hogy miért nem foglalkozik ezzel a vezetés, amikor az Ő szemük előtt játszódik minden.

2014. febr. 11. 08:19
1 2 3 4 5
 31/50 Solitude ***** válasza:
39%
Aki nem akarja szocializálni magát, ráadásul még szándékosan bele is mászik mások magánéletébe, annak nincs helye egy munkahelyen sem. Menjen vissza az óvodába és kezdje elölről a tanulási folyamatot, mert valamit nagyon elb.sztak nála. Ki kell rúgatni, ennyire egyszerű. Ebből tanulni fog és TALÁN elgondolkozik az élet értelmén!!
2014. febr. 11. 10:03
 32/50 A kérdező kommentje:
#30 Multinál.
2014. febr. 11. 10:04
 33/50 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha ilyen súlyos lenne a helyzet, már rég kirúgták volna.

Vagy lehet, hogy javult a férfiak teljesítménye, amióta ott van a nő? :D

2014. febr. 11. 10:05
 34/50 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy nem értem én se miért nem küldik el... Akik ellene vagyunk, csak értetlenül nézzük az egészet.

Sokszor nincs már kedvem bemenni se, mert minden héten van valami show amit a kisasszony művel. Itt nem csak a flörtölésről van szó, hanem úgy általában nem szocializált, ahogy írták nagyon helyesen fentebb is! Szeretnénk ha elküldenék, de szólni ezért senki sem mer, mert nem tudhatjuk kinek az ismerőse!

2014. febr. 11. 10:09
 35/50 anonim ***** válasza:
Van állás felvétel nálatok?
2014. febr. 11. 10:23
 36/50 A kérdező kommentje:
Folyamatosan! :D
2014. febr. 11. 10:24
 37/50 anonim ***** válasza:
ha ő keresztbe tesz mindenkinek, neki is tegyetek keresztbe
2014. febr. 11. 10:28
 38/50 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem te féltékeny vagy, mert tudod, hogy tetszik a férjednek és így akarod eltávolítani a közeléből.

Ha tényleg annyira mindenki előtt csinálná ezt és valóban a munka rovására menne, akkor már kirúgták volna, főleg egy multinál, ahol semmi más nem számít csak a teljesítmény. Ha még az állami szférában lenne, talán elhinném :)

2014. febr. 11. 10:30
 39/50 A kérdező kommentje:

#38 Mivel valszeg nem olvastad végig az írást, ezért ne fűzz hozzá hülyeséget inkább. Leírtam hogy nem vagyok féltékeny és azt is hogy az illető nő munkájával egyébként nincs különösebb gond. Ezért nehéz az ügy. DE

ezen kívül minden mással óriási gondok vannak.

2014. febr. 11. 10:32
 40/50 anonim ***** válasza:
43%

Ha ez senki munkáját nem befolyásolja, akkor mi a gond? Miért kéne kirúgni?

Magánügy, hogy ki kivel éli a szexuális életét.

Te írtad, hogy volt valami a párod és közte, de te inkább a párodnak hittél. Ezek után persze, hogy féltékeny vagy, én is az lennék. Teljesen érthető!

De ez a te és a párod problémája! Nem a nőé vagy a munkahelyedé!

2014. febr. 11. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!