Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lefekszik mindenkivel a...

Lefekszik mindenkivel a cégnél és nem rúgják ki?

Figyelt kérdés

Van egy fiatal nő, aki multinál dolgozik. Lefeküdt a közvetlen kollégái nagy részével és bent is azzal henceg hogy ha bulizni jár, akkor nem tudja néha mit csinál annyit iszik. A céges összejöveteleken is folyton a férfi kollégái nyakán csüng. (Elmondása szerint jobban kijön a "pasikkal")

Szerintem bomlasztó hatású a csapatra. Nem értem, hogy miért nem foglalkozik ezzel a vezetés, amikor az Ő szemük előtt játszódik minden.

2014. febr. 11. 08:19
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Nem kell velem kötekedni. Van elég munka és én most nem is vagyok munkába természetesen.

Főleg kiborít a helyzet, hogy sunnyogi a nő. Mert az egyik feleség már írt is neki, ugyanis kiderült otthon a férj turpiszsága és kérte a csajt, hogy hagyja békén a férjét, mert ők ezt otthon megbeszélték és szeretné ha nem mászna bele a házasságába. Erre a nő vissza írt neki, hogy gőze sincs miről beszél, mert Ő nem csinált semmit. (Egyébként meg a fél cég tudja, hogy mi volt akkor...)

2014. febr. 11. 09:40
 22/50 A kérdező kommentje:
20-as válaszoló: Nem mindenkiről beszélünk. Hanem egy brigádról. Természetes hogy nem az egész céggel flörtöl. Hanem azzal a néhány emberrel akik az Ő osztályán, illetve mellette dolgoznak. Egyébként csak azokra megy rá, akik tetszenek neki, vagy érdeke fűződik hozzá. (Igen, elég jól néz ki)
2014. febr. 11. 09:43
 23/50 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező ne foglalkozz a sok közfoglalkoztatottal, ezeknek az érettségi is csak álom.

Normális munkahelyen nem tűrik az ilyet, sehol nincs szükség rá, h két naponta csörögjön a telefon, h most a válás, most a volt feleség meg a stb miatt késnek, nem jönnek dolgozni az alkalmazottak.

Másrészt lehet a munkahely arculatába se illik bele egy rib....anc.

Az ilyen tényezőket időben fel kell ismerni és lépni kell.

Valószínűleg a főnökség előtt másképp adja magát elő a nő, hazudik össze-vissza.

Szerintem hagyd a fenébe addig, amíg neked nem tesz keresztbe.

2014. febr. 11. 09:46
 24/50 anonim ***** válasza:
36%
Olyan sincs, hogy egy csapatban pont mindenkinek ugyanaz tetszik, ráadásul annyira, hogy kockáztatják érte a munkájukat, családjukat.
2014. febr. 11. 09:49
 25/50 A kérdező kommentje:

#23 Már nekem is keresztbe tett. Az én párom is a terítékre került már 1x. Szerencsére, akkor ki tudtam deríteni mi történt, illetve nem történt. Mert a csaj próbált ezzel hencegni másoknak, végül a párom elmondta mi volt és én neki hittem inkább.

Emiatt nem vagyok már féltékeny. Jobban zavar, hogy tönkre akar tenni mindenkit. Vagy ennyire nagyon buta.

2014. febr. 11. 09:49
 26/50 A kérdező kommentje:

#24 Nagyon is jó nő+ fiatal és okos is.

Amikor odakerült, mindenki rá csorgatta a nyálát. Most lesz 2. éve hogy ott dolgozik és sajnos igen... ennyi idő alatt jó pár ember fejét elcsavarta. Létezik ilyen, nem én találtam ezt ki.

2014. febr. 11. 09:51
 27/50 A kérdező kommentje:
Nem pontozom le a válaszokat. (Mielőtt sértődés lenne)
2014. febr. 11. 09:52
 28/50 anonim ***** válasza:
simán létezhet ilyen, bár az hogy okos nekem eddig nem jött le abból amit ide leirtál, egy okos ember nem viselkedik igy a munkahelyén, nem sz..unk oda ahonnan eszünk, nem igaz hogy 7végén a discoban, vagy az edzőteremben, bárhol nem kap elég f..t, mondjuk ha a főnökkel csinálná csak azt mondanán hogy érdekből teszi, de igy nem értem ezt a viselkedést
2014. febr. 11. 09:54
 29/50 A kérdező kommentje:

Az ide kerülő gyakornokok nagy része elég fura viselkedésű. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy zseni palánták. De a tudások mellé fura viselkedés társul. Nála ez így nyilvánul meg.

Mindenki azt beszéli róla, hogy nimfomán, ez meg valószínű hogy a legtöbb férfi fantáziáját beindítja. Van pár ember akit már a hányinger kerülget tőle, mert állandóan segget nyal a vezetőknek. De mi nem tudunk befolyással lenni arra hogy Ő meddig dolgozik köztünk.

2014. febr. 11. 09:59
 30/50 anonim ***** válasza:
43%
Hol dolgozol? Valami dél-amerikai szappanopera forgatásán? Abban szoktak ilyen ellenállhatatlan, gyönyörű, gonosz nők lenni, akiknek egyetlen férfi sem tud ellenállni, és akikről senki sem tudja, hogy gonoszak :)
2014. febr. 11. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!