Lefekszik mindenkivel a cégnél és nem rúgják ki?
Van egy fiatal nő, aki multinál dolgozik. Lefeküdt a közvetlen kollégái nagy részével és bent is azzal henceg hogy ha bulizni jár, akkor nem tudja néha mit csinál annyit iszik. A céges összejöveteleken is folyton a férfi kollégái nyakán csüng. (Elmondása szerint jobban kijön a "pasikkal")
Szerintem bomlasztó hatású a csapatra. Nem értem, hogy miért nem foglalkozik ezzel a vezetés, amikor az Ő szemük előtt játszódik minden.
Nem kell velem kötekedni. Van elég munka és én most nem is vagyok munkába természetesen.
Főleg kiborít a helyzet, hogy sunnyogi a nő. Mert az egyik feleség már írt is neki, ugyanis kiderült otthon a férj turpiszsága és kérte a csajt, hogy hagyja békén a férjét, mert ők ezt otthon megbeszélték és szeretné ha nem mászna bele a házasságába. Erre a nő vissza írt neki, hogy gőze sincs miről beszél, mert Ő nem csinált semmit. (Egyébként meg a fél cég tudja, hogy mi volt akkor...)
Kérdező ne foglalkozz a sok közfoglalkoztatottal, ezeknek az érettségi is csak álom.
Normális munkahelyen nem tűrik az ilyet, sehol nincs szükség rá, h két naponta csörögjön a telefon, h most a válás, most a volt feleség meg a stb miatt késnek, nem jönnek dolgozni az alkalmazottak.
Másrészt lehet a munkahely arculatába se illik bele egy rib....anc.
Az ilyen tényezőket időben fel kell ismerni és lépni kell.
Valószínűleg a főnökség előtt másképp adja magát elő a nő, hazudik össze-vissza.
Szerintem hagyd a fenébe addig, amíg neked nem tesz keresztbe.
#23 Már nekem is keresztbe tett. Az én párom is a terítékre került már 1x. Szerencsére, akkor ki tudtam deríteni mi történt, illetve nem történt. Mert a csaj próbált ezzel hencegni másoknak, végül a párom elmondta mi volt és én neki hittem inkább.
Emiatt nem vagyok már féltékeny. Jobban zavar, hogy tönkre akar tenni mindenkit. Vagy ennyire nagyon buta.
#24 Nagyon is jó nő+ fiatal és okos is.
Amikor odakerült, mindenki rá csorgatta a nyálát. Most lesz 2. éve hogy ott dolgozik és sajnos igen... ennyi idő alatt jó pár ember fejét elcsavarta. Létezik ilyen, nem én találtam ezt ki.
Az ide kerülő gyakornokok nagy része elég fura viselkedésű. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy zseni palánták. De a tudások mellé fura viselkedés társul. Nála ez így nyilvánul meg.
Mindenki azt beszéli róla, hogy nimfomán, ez meg valószínű hogy a legtöbb férfi fantáziáját beindítja. Van pár ember akit már a hányinger kerülget tőle, mert állandóan segget nyal a vezetőknek. De mi nem tudunk befolyással lenni arra hogy Ő meddig dolgozik köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!