Van egy fiatal nő, aki multinál dolgozik. Lefeküdt a közvetlen kollégái nagy részével és bent is azzal henceg hogy ha bulizni jár, akkor nem tudja néha mit csinál annyit iszik. A céges összejöveteleken is folyton a férfi kollégái nyakán csüng. (Elmondása szerint jobban kijön a "pasikkal")
Szerintem bomlasztó hatású a csapatra. Nem értem, hogy miért nem foglalkozik ezzel a vezetés, amikor az Ő szemük előtt játszódik minden.
Ha jól emlékszem, akkor a munkahelyi szabályzatban(legalábbis jobb helyeken) benne van, hogy tilos az alkalmazottaknak egymással magán kezdeni és szerintem ez így van jól.Egy cégre is elég rossz fényt vet egy ilyen ember, mert ugye a hírek azok járnak.
2014. febr. 11. 09:16
12/50 anonim válasza:
igy igaz, ő a kezdeményező fél ebben az esetben a leirtakból ez látszik, akkor is ha a férfiak hagyják magukat, én ha főnök lennék és ha a nő előtt minden oké volt, de utána bomlana meg a dolog, csak azt az egy gyanus elemet emelném ki, ahelyett hogy kirúgjám a fél brigádot...mert ez részben magánügy is
2014. febr. 11. 09:17
13/50 anonim válasza:
Szerintem a magánéletéhez senkinek semmi köze, bármekkora r... is, ez csak rá tartozik. Ha emellett teljesít, jó munkaerő, ilyen okból szerintem nem is lehet kirúgni senkit.
2014. febr. 11. 09:27
14/50 anonim válasza:
(13) Az ilyen unintelligens, bomlasztó és a morált is húzza lefelé. Igy dolgozni normálisan nem lehet.
Kiemelném a főnők helyébe, bármilyen jól végzi is a melőt és kirúgnám, mert nem csak önmagára hoz szégyent a gátlástalan és neveletlen viselkedésével, hanem az egész csaptra. Ez olyan mint a tésztába az élesztő. Elég egy kicsi bele, és ..
2014. febr. 11. 09:32
15/50 anonim válasza:
Szerintem ehhez másnak semmi köze. Az ő döntése meg azoké akik vele lefeküdtek. A pasik közül netán valamelyik a szeretőd, férjed, élettársad? Nem? Akkor ne avatkozz bele a dolgaiba.
2014. febr. 11. 09:35
16/50 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok féltékeny, szó sincs erről.
Egyébként nem csak szabadidőben csinálja ezeket. Hanem bent is elég nyilvánvalóan flörtöl. Illetve írtam is, de talán elkerülte pár ember figyelmét, hogy a céges rendezvényeken is produkálja magát!
2014. febr. 11. 09:36
17/50 anonim válasza:
Nincs elég munka annál a cégnél hogy ilyenekkel foglalkozol. Szerintem kérjél plusz melót mert túl sok a kávészünet.
2014. febr. 11. 09:36
18/50 anonim válasza:
na igen azzal hogy bomlaszt duplán tesz be mindenkinek, mert a teljesitmény is romlik, ma meg olyan versenyhelyzet van hogy eltiporják a gyengéket, plusz családokat, kapcsolatokat is tönkrevág, meneszteni kell
2014. febr. 11. 09:37
19/50 anonim válasza:
Ha nem tetszik, akkor nem mész el a céges rendezvényekre. Ilyen egyszerű.
2014. febr. 11. 09:37
20/50 anonim válasza:
Úgy látszik ez senkit sem zavar csak téged.
Mondjuk elég kamuszagú vagy eltúlzott a kérdés.
Hogy lehet, hogy egy nő minden egyes férfit meg tud szerezni? Mind pont őt akarja? Mindegyik képes megcsalni a feleségét, barátnőjét? Egyik sem áll ellen neki? És mindegyik férfinek kell, annak ellenére, hogy tudják, hogy már hányan jártak benne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!