Hogy oldjam meg ezt a munkahelyi problémát? (18f)
nyárimunkán vagyok büfés, Ausztriában, ez az első úgy munkahelynek nevezhető helyem, szeretem is. 4 büféből áll, mindegyikben 1 magyar van, az egyikben, ahol én vagyok 2. Minden büfében 6-7en vagyunk. Az egyik magyar csaj át akar jönni az én helyemre a "barátnőjéhez"(igazábpl nem az), mert hogy mindig vele megy haza, így egyszerre végeznek. Én egy másik sráccal megyek haza a szomszéd büféből, de általában egyszerre végzünk. A csajnak igazábol az nem tetszik, hogy mosogat hátul abban a büfében. Én viszont egyáltalán nem akarok vele cserélni, de mondták, hogy mát és a holnapot próbáljam ki. Itt már mindenkit ismerek, nem akarok új helyre menni, ráadásul ugy nekem kell várni a haveromra félorát. Mit csináljak? Meddig lehet elmenni egy ilyen bejelentésnél a fönöknél? Szeretnék még jövö nyáron is itt dolgozni :)
Köszi
Én így oldanám meg: Tess(ssss)ék! Mit akarsz te! Cserélni!? Két napot próbáljak ki? Te hülyének nézel, palira akarsz venni!? Ki akarsz túrni a helyemről!? Nem fogunk cserélni! Megértettük egymást!
Ha tovább erőlködik: Téged szívesen kipróbálnálak, két napra! (de csak akkor, ha jó csaj)
A csajjal ne beszélj, csak a főnökkel.
Még munka előtt kéne.
A barátnőt, aki a te büfédben van, na őt kéne átrakni a csaj jelenlegi büféjébe. És onnan valakit a helyére hozni. Ezt az alternatívát is megemlíthetnéd a főnöknek. Így egyszerre végeznek majd.
Neked semmi közöd az ő barátságukhoz. Nehogy már neked kelljen szenvedni, csak mert ők együtt akarnak végezni.
Mondd meg a főnöknek is, hogy ebből is látszik, hogy ki akar túrni a helyedről, nem pedig az egy időben végzés érdekli a csajt. Mert ha valóban csak ez motiválná, akkor a barátnőjét kérte volna meg, hogy cseréljen valakivel, nem pedig mást rángatna bele a problémájába. Ez csak egy ürügy a jobb pozícióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!