Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lakáshitel felvétel előtt...

Lakáshitel felvétel előtt vagyok,de munkahelyvàltáson gondolkozok,természetesen csak akkor,ha megkaptam a hitelt és utána eltelt némi idő.Jelenleg kizàrólag elméleti kérdés! Szerintetek ez okozhat gondot a banknál,ha ez megtörténik?

Figyelt kérdés

márc. 7. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem okoz gondot. Várd meg amíg lezajlok, várj még pár hónapot, aztán válts.
márc. 7. 16:13
 2/3 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nem okoz. Ha nem vagy felmondás alatt, akkor ők nem tudják, hogy mizu.

Én anno pont úgy jártam, hogy határozott idejű volt a szerződésem. Azt mondta a főni, hogy hosszabbítanak majd. Mivel akkor már 3 éve ott voltam és évente hosszabbították, úgy voltam vele, csak nem vernek át. Elindítottuk a hiteligénylést házvásárláshoz. Egyszercsak közölte főni h mégsem hosszabbítanak (meggondolta magát a nő, akinek a helyére fel voltam véve és visszajött hamarabb a gyerekek mellől dolgozni). Nekem a hiteligénylőre még az is rákerült, hogy határozott idejú szerződés, nem történik hosszabbítás. És így is megadták a hitelt.

márc. 7. 17:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm :)

Pillanatnyilag vívódok,de sajnos nem zárhatom ki ennek a lehetőségét sem.

Ha rendeződnek a dolgok,természetesen nem vàltok,nem az a cél,évek óta ott dolgozok.

Amúgy sem vagyok az az ugrálós fajta,igyekszem megbecsülni amim csak van,ugyanakkor vannak olyan körülmények,amik sajnos erősen befolyásoló tényezők lehetnek...

márc. 7. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!