Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Cegléden az Infineon cégnél...

Cegléden az Infineon cégnél jó dolgozni? Van most felvétel náluk?

Figyelt kérdés

okt. 10. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Nem hallok róla túl jó véleményeket. Bár mi csak tavaly költöztünk egy Cegléd melletti faluba, de amit eddig hallottam, az alapján nem egy álommunkahely. A legtöbben, akik ott dolgoznak, azok környékbeliek és azért vannak ott, mert nincs más lehetőségük a környéken.

(Mondjuk, én gyári környezetben képtelen lennék dolgozni, nem is a monotonitás miatt, inkább a gyárban dolgozó emberek (tisztelet a kivételnek) buta egyszerűsége miatt.)

Itt olvashatsz róla hitelesebb véleményeket azoktól, akik dolgoztak ott:

[link]

okt. 11. 08:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez borzalmas. Akkor mégse jelentkezek oda dolgozni.
okt. 11. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Jesszusom, egy darab vélemény alapján ne vonj le következtetéseket!

Én is féltem a gyári munkától, úgy voltam vele, hogy ha egy hetet kibírok már az is siker, aztán végül 7 év lett belőle és még a feleségem is ott ismertem meg.

Most én is majd az Infineonba akarok menni, sok ismerősöm van ott akik szeretik. Egyébként mind érettségizett értelmes ember...

nov. 14. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!