Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mérnöki állásinterjú, Paks...

Mérnöki állásinterjú, Paks II, MVM atomerőmű miket kérdeznek?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első interjúm, úgyhogy szeretnék ténylegesen felkészülni. Az a baj, hogy mindenhol csak olyanokat írnak, hogy kíváncsiak a személyiségre, hobbiról, stb. beszélgetnek el.

Viszont én nem hiszem, hogy egy mérnöki állásinterjún, főleg egy Paksnál ilyeneket kérdezgetnének.

Ha valaki volt már itt állásinterjún vagy komolyabb mérnöki helyen, mire kell számítani? Miről kell beszélni, miket kérdeznek? Adnak valami feladatot is? Illetve angolul is kell beszélni?

okt. 15. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
9%

Az egyetemen erről nem tárgyaltatok?

Nemzetbiztonsági szempontból kiemelt objektumban akarsz dolgozni, és itt érdeklődsz, hogy mit fognak kérdezni?!

🤦‍♀️

okt. 15. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Az egyetemen? Jó vicc. :D Ott soha nem mondtak semmit semmiről sem.

Nyilván utánaolvasgattam, de semmi konkrétum sehol. Olyan pedig nincs akitől személyesen megkérdezhetném. Nem értem mi rossz van abban, hogy felteszek egy kérdést, lehet valaki olyan látja aki jártas a témában. Különben is, itt nem a konkrét munkáról van szó, amit végezni kell, mert azzal tisztában vagyok. Viszont nem tudom hogyan működik egy ilyen állásinterjú.

Aki pedig nem kompetens annak meg felesleges puffogni, de ha valaki ilyen megkeseredett, hogy itt éli ki magát és ettől lesz boldog, akkor felőlem nyugodtan. :D

okt. 15. 22:06
 3/7 menta34 ***** válasza:
0%

Azt fogják kérdezni, hogy Ingyom-bomgyom Tálib-e? és Te ezt honnan tudod, mi közöd a Tálibokhoz? :))

Bocs.

Szerintem ne stresszelj. Egy mérnök nem stresszel, határozott, okos, ügyes és remélhetőleg egyenesben van az életével, nem labilis.

okt. 16. 06:11
 4/7 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
92%

Egyszer jelentkeztem egy instruktori pozícióra Paks II-höz. Arról kérdeztek, hogy miért érdekel ez a pozíció, milyen korábbi tapasztalatom van a témában (nekem elég sok volt), tudom-e vállalni az Orpszországi betanulást (ez még a háború kitörése előtt volt), mikor tudnék kezdeni, ...

Végül nem lett semmi a dologból, mert a projekt elhúzódása és a háború miatt bizonytalanná vált számukra is, hogy mikor kellenek a keresett szakemberek.

okt. 16. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Sztem mindenféle iszonyat nehéz matek logikai feladvány lesz a teszt. De ez csak egy tipp nem értek hozzá
okt. 16. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
En meloztam az mvmi-nel, az 1. Kerdes rogton: kinek az ismerose vagyok hogy ide jutottam? :D
okt. 16. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Sértődékeny, haragtartó vagy-e?

Szereted-e a gombapörköltet?

Mivel szoktál otthon fűteni?

-Ilyesmi...

okt. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!